Автор Гілка: як звантажити пакети для створення дзеркала ?  (Прочитано 3214 раз)

Відсутній vanessa

• Графоман
  • дописів: 468
У мене вдома безлімітний інтернет, а на роботі лінія погана. Хочу зробити на роботі репозиторій (дзеркало) для встановлення програм та поновлення ubuntu. от тільки незнаю як звантажити пакунки із http://ua.archive.ubuntu.com/ubuntu/. Мене власне цікавить тільки гілка i386 звантажувати весь пул якось нехочеться.....

Praporshic

• Гість
apt-get install debmirror
man debmirror

Відсутній vanessa

• Графоман
дуже дякую. А щось графічне, із прогресбаром, є ?

намана.... трішки погуглив.... обійдусь і без прогресбара.....
« Змінено: 2007-10-25 22:28:16 від vano_vvv »

Praporshic

• Гість
Взагалі-то подібні речі запускає cron  ::)

Відсутній vanessa

• Графоман
cron це добре... але це буде завтра... чи після-завтра, мені для початку основну масу пакунків звантажити потрібно, а безлімітний інтернет ще не означає швидкісний. У мене ОГО 128, той що за 80 грн в місяць.....

Praporshic

• Гість
В мене на 512 вантажилось десь тиждень, але я тягнув дві гілки дебіану по дві архітектури на кожну.

Відсутній vanessa

• Графоман
Якщо воно правильно рахує то за ніч звантажилось 10%.це годин за 8. отже за 4-5 діб повинно все звантажитись.....
« Змінено: 2007-10-26 08:07:04 від vano_vvv »

Відсутній vanessa

• Графоман
Я на це не розраховував але завтра мені потрібно їхати у відрядження якраз із цим компом на якому я запустив debmirror (це мій робочий ноут) і від мережі я його, відповідно, відключу. Можна debmirror тормозути Ctrl+C ? Як повернуся і знову його запущу він мені довантажить решту незвантажених пакунків ? Якось нехочеться знову тягнути ці гігабайти, зараз звантажено 51%, доранку буде приблизно 65%
« Змінено: 2007-10-27 19:28:57 від vano_vvv »

Praporshic

• Гість
Так, можна. Воно на те розраховане.

Відсутній vanessa

• Графоман
Хочу на різдв'яні св'ята зробити зеркало gutsy. це має робитись на сервері автоматично но проблема в тому що в мене на роботі погана лінія, яка періодично падає. Відповідно дебмірор завершується не закінчивши звантаження пакунків. Як би його після цього як дебмірор завершив свою роботу по причині відсутності зв'язку його знову перезапустити хвилин через десять? запуск всього добра планується засунути в crontab щоб стартувало 29.12.2007 о 00.00 один раз
« Змінено: 2007-12-09 15:16:57 від vano_vvv »

Відсутній vanessa

• Графоман
Копався в скрипті debmirror там є такий фрагмент

if ($res == 0) {
  say("All done.");
} else {
  die("Failed to move some meta files.");
}
exit;

от якби цю змінну $res та повернути в шеловський скрипт, переписати останній рядок наступним чином exit $res; , і крутити команду debmirror у циклі while до тих пір поки !=0.

« Змінено: 2007-12-10 20:53:08 від vano_vvv »

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
А має працювати
while ! debmirror ... ; do echo "Fail, again..." ; done
perl по die має повертати статус помилки

Відсутній Fakel._Enterpuer

• Кореспондент
  • дописів: 164
  • Debian Gnu/Linux
А не простіше користуватися reprepro?
Можна і стандартним debmirror, але reprepro легше сконфігурувати для складніших цілей.
LUG irc.id.km.ua