про нього не погано відкликались на цьому форумі
Питання - для чого тоді потрібен Brasero, якщо і без нього все працює?
2.В Мінт по замовчуванню встановлюється така собі програма для запису дисків Brasero.Здається, що вона погано записує ДВД. Я спроував двічі, видає - виникла невідома помилка.При цьому стандартний інструмент Наутилуса справився з ДВД прекрасно.Питання - для чого тоді потрібен Brasero, якщо і без нього все працює?
це лінукс. там є десятки програм для запису дисків, включно з Неро для людей з альтернативної конфесії. Ви обираєте собі ту програму, яка вам подобається
При підєднанні мого Кенона до убунту все працювало та автоматично закачувалось, в Мінт відбувається наступне - з́являється віконце - що під́єднаний фотоапарат, і питає чи я хочу закачати фотографії, я кажу «так» і далі нічого не відбувається. В Наутилусі не видно диска з фотокамери, (в Убунту я його бачив).
Це такі чудові фотіки Canon. Вони не під’єднуються як звичайні флешки (на відміну від того ж Sony). Тому є два варінти: 1. Шукати howto як зробити так, як було в Убунту, або 2. Використати такі програми як gtKam (flphoto), digiKam та т.і. Вони вміють робити импорт фоток з фотіка.
Доводиться тиснути power,
2. Не вдалося встановити корейську мову, тут можливо я винен, але здається, що це встановлення (якщо воно можливе) зовсім не прозоре.
imhangul - A Hangul (Korean) input module for GTK+kde-i18n-ko - Korean internationalized (i18n) files for KDElanguage-support-fonts-ko - Additional fonts metapackage for Koreanlanguage-support-input-ko - Input methods metapackage for Koreanlanguage-support-ko - metapackage for Korean language supportlanguage-support-translations-ko - Additional translations metapackage for Koreanlibhangul-dev - Hangul keyboard input library - development fileslibhangul0 - Hangul keyboard input library - runtimelibhangul0-dbg - Hangul keyboard input library - debugging symbolsnabi - A Korean X input method server plus imhangul status monitor
або ну не знаю, запустіть синаптик і встановіть усе, що дає пошук за ключовим словом «korean». Потім зайве повидаляєте. Ось у мене aptsh що знайшов:
В Кореї дуже мало користуються Лінуксом...