Автор Гілка: проблема підтримки OpenGL та 3Dакселератора  (Прочитано 5221 раз)

Відсутній darthxelam

• Новачок
  • *
  • дописів: 13
  • Хто тут?
Цитата
Якщо Ваша тека /home знаходиться на окремому розділі, можете спробувати знести кореневий розділ і поставити систему наново. Скоріше за все, проблема має відпасти сама собою (за кадром чути звук відпалої проблеми).
логічно. вприницпі я ж зберігаю право скопіювати свою теку (+ще закачані .deb'и) на інший диск? в мене їх додаткових 2 ::)
трошки офтоп, але...

п.с. один лінукс з двома ядрами звичайно смішно вийшло... :)
%somegreetings%, %username%!

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Off-topic:
п.с. один лінукс з двома ядрами звичайно смішно вийшло... :)
Ніяк не смішно. Наприклад, в мене їх два - 2.6.24, на якому живу, та 2.6.26 - ніяк не дійдуть руки приладнати до нього дрова на NVIDIA. Ну і, нікому не кажіть, NT 5.1  :-[
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній darthxelam

• Новачок
  • *
  • Хто тут?
встановив новий Mint 5.0, що на основі Hardy. завантажив нові драйвера з АТІшного сайту й навіть завів! (що раніше закінчувалось білим екраном смерті компіза, а інколи й чорним всієї системи =))))
так от - все працює і літає... але є одне АЛЕ:
OpenGL-пограми процюють абсолютно нормально у повноекранному режимі, а от у віконному [зарази] не хочуть - блимають і блимають. в інеті шукав - розглядалися лише в основному пробелми відео (яке в мене у будь-якому режимі працює нормально).
може треба десь в конфізі вписати яку опцію? чи це баг чисто АТІ або компізу? хтось може щось знає з цього приводу?
« Змінено: 2008-10-26 15:13:33 від darth_xelam »

Відсутній darthxelam

• Новачок
  • *
  • Хто тут?
п.с. от побачив ще при розгортці компізного куба та альтабі частково з'явлється отой Білий =(((
баг драйверів? // качав останні які є (Catalyst 8.10)

Відсутній darthxelam

• Новачок
  • *
  • Хто тут?
"яскраву білизну" виправив не без сторонньої допомоги, відключивши mipmap у параметрах компізного кубу та перемикачі вікон.
opengl таки мерехтить - мабудь така вже доля =)
« Змінено: 2008-10-28 20:34:26 від darth_xelam »