Проголосувало: 28
Поляки ніюи використовують латинський алфівіт,тому в них так і можна.
Цитата: Сусід від 2010-01-07 20:31:39Поляки ніюи використовують латинський алфівіт,тому в них так і можна.То це значить, що в консолі не можна використати кирилицю?! Не вірю!
Це значить, що вони можуть y=t.
Таке враження, що все впирається в кодування…. Якщо вони можуть y=t, в що я слабо вірю, то чому ми не можемо y=т?!
Цитата: noddeat від 2010-01-07 18:57:01 У поляків простіше: «Tak(t)/Nie(n)». Якщо у них t=y, то чому в нас не можна т=y, н=n?
У поляків простіше: «Tak(t)/Nie(n)».
тому що, якщо я зайшов на сервер за ssh, наприклад, з телефона, я хочу, щоб працювали латинські літери, бо зручної можливості швидко перемкнути розкладку у мене в телефоні нема.
саме тому я пропонував t i n як перші літери слів «tak»/«ni», записані латинкою.
або цифрами: 1/0.
Цитата: noddeat від 2010-01-07 23:29:54або цифрами: 1/0.
Цитата: noddeat від 2010-01-07 23:29:54саме тому я пропонував t i n як перші літери слів «tak»/«ni», записані латинкою.Те, як ви перекладете, і те, що очікуватиме програма - різні речі.Якщо ви напишете t/n, то ще не означатиме, що програма сприйматиме це замість y/nЦе очевидно.
Цитата: Re. від 2010-01-07 22:08:58Таке враження, що все впирається в кодування…. Якщо вони можуть y=t, в що я слабо вірю, то чому ми не можемо y=т?!Ви, ніби, в філософію вірите.Одна із думок полягає в тому, що від того, вірите ви, чи ні, абсолютно нічого не залежить. Так то.
~> sudo zypper install gqviewroot's password:Звантаження метаданих сховища «openSUSE-11.2-Update» [завершено]Створення кешу сховища "openSUSE-11.2-Update" [завершено]Завантаження даних сховища...Читання встановлених пакунків...Розв’язання залежностей пакунків...Буде встановлено такі НОВІ пакунки: gqview gqview-lang2 нові пакунки встановити.Загальний розмір звантаження: 757,0 KiB. Після дії, буде додатково вжито 2,7 MiB.Продовжити? [т/н/?] (т):
Продовжити? [т/н/?] (т): ?т - Так, взяти до уваги резюме і продовжити встановлення або вилучення пакунків.н - Ні, скасувати дію.в - Перемкнути показ версій пакунків.а - Перемкнути показ архітектур пакунків.с - Перемкнути показ сховищ, з яких буде встановлено пакунки.м - Перемкнути показ назв постачальників пакунків.д - Перемкнути показ всіх подробиць або мало подробиць.з - Перегляд зведення в пейджері.[т/н/?] (т):
Полити Вас холодною водичкою?
Бачите останній рядок? Вводити треба саме кириличні букви.
Цитата: Campana від 2010-01-14 17:04:06Бачите останній рядок? Вводити треба саме кириличні букви.Мої вітання розробникам з Novell та перекладачам! Це явний поступ. Off-topic:Хоча ці «буде додатково вжито 2,7 MiB»… :-/