Еее, так виходить чистий X. А як в ньому одразу kdm запустити? [В манах багато букв, нічого корисного не побачив].
Enable=trueXaccess=/etc/X11/xdm/Xaccess
localhost
Або prapor мені неправду сказав, або tarasian666 лукавить. Будьте добрі, хвотку display manager з відкритим меню, де вказані всі доступні середовища. Чи як ви обираєте між 3-ми і 4-ми?
Желатинові? А де пан їх там узяв?
Off-topic:Так. Стоп. Що там робить хінді?Проблему із запозиченнями до українського перекладу досі не вирішено?Я тут одному початківцю зтяг опенсусь, може мені краще йому порадити встановити російську локаль?
Цитата: Михайло Даниленко від 2008-11-03 10:30:04Off-topic:Так. Стоп. Що там робить хінді?Проблему із запозиченнями до українського перекладу досі не вирішено?Я тут одному початківцю зтяг опенсусь, може мені краще йому порадити встановити російську локаль?Ви сплутали з Ubuntu. Пан Campana вирішив пожартувати.
А початківцю краще KDE4 і не показувати
ЦитатаА початківцю краще KDE4 і не показуватиПравду кажете, шановний. Але мав необережнсть, тому прошу допомоги:Як в КДЕ 4.1 встановити панель задач внизу екрану?Як на ту ж таки панель встановити кнопку запуску програми з меню?Чому я не можу створити документ на Десктопі?
Хіба так важко відкрити Центр довідки і прочитати у ньому перекладену одним незнайомим вам йолопом довідку з Плазма?
ЦитатаХіба так важко відкрити Центр довідки і прочитати у ньому перекладену одним незнайомим вам йолопом довідку з Плазма? В моїй Бубунті переклад цієї довідки, м'яко кажучи, неповний.А з приводу поради 1) д) - не претягується ( і хто з нас після цього йолоп?)
Якщо хочете, можу зробити мультик з Mandriva, де цю можливість не було вимкнено.
2) а) Розблокуйте віджети. б) Перетягніть піктограму програми з меню на стільницю. в) Клацніть по піктограмі. Має з’явитися сіренький бочок з декількома кнопками. г) Потягніть за цей бочок піктограму на панель. д) Зафіксуйте віджети.