Автор Гілка: Перегляд DVD з CSS (Content Scrambling System)  (Прочитано 1179 раз)

Відсутній hah

• Дописувач
  • **
  • дописів: 50
Сталось таке диво, що мені до рук потрапив ліцензійний диск із відомим мультиком про щура. Але горе не хоче він у мене нормально програватись. Перешукав усе що можна за ключовими словами linux dvd css. Натрапив на пораду встановити пакунок libdvdcss — мовляв після цього все буде добре. Покопирсавшись у Synaptic`у знайшов пакунок  libdvdcss2 тай ще по ходу встановив, як радять, VLC. Але стабільного відтворення DVD ні у VLC, ні у MPlayer здійснити не вдається. Про інші програвачі мовчу — вони навіть не намагаються прочитати такий диск. Тотем видає помилку, що не може читати з ресурсу.

Перевірив код регіону на DVD пристрої, він співпадає з номером регіону, що вказаний на диску — 5.

З вище наведеного постає питання: як ви вирішили таку проблему? Бо мати окремого програвача для кожного типу файлів — то занадто.

Praporshic

• Гість
Re: Перегляд DVD з CSS (Content Scrambling System)
« Відповідей #1 : 2009-03-16 23:31:47 »
Спробуйте xine. За власним досвідом, він краще за інших справляється з DVD. Хоча був в мене випадок, коли жоден програвач на двох компах (Debian та Kubuntu) не спромігся прочитати. Сусідній з вістою - впорався. Вирішили що DRM, але чомусь вдома усе програлося залюбки.