Автор Гілка: дрібні неприємності  (Прочитано 1636 раз)

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 486
Не працює Xfmedia: говорить, що не може запуститися бо немає ~/.smb.conf,після встановлення Samba, не запускається через "can not determinate network interfaces".
Xine жаліється на відсутність драйвера відео.
mpd висить в ОЗУ, але жоден кліент його не знаходить, хоча man mpd,man mpd.conf прочитав, скопіював файл  mpdconf.example у ~/.mpdconf і розкоментував де треба.
Я не в ту гілку форуму написав чи мені треба оновити систему?
« Змінено: 2009-11-11 00:14:56 від xuser13 »
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
Re: дрібні неприємності
« Відповідей #1 : 2009-11-10 20:32:41 »
1. Багато питань одразу. Це погано.

2. Нічого не сказано про мережеві картки та які пакунки встановлено. Це ще гірше. Сумніваюся, що на форумі є телепати.

Спробую трохи побути телепатом. Щодо xine можу припустити, що все просто. Щодо іншого, телепатія нічого не каже.
« Змінено: 2009-11-10 20:33:15 від Campana »

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #2 : 2009-11-11 00:12:19 »
Мережевну карту  відключив в BIOS(непотрібна). Чому mpd? Просто стало цікаво + Exaile,Amarok,mplayer,smplayer,moc,Rthymbox,aqualung,minirok жахливо відтворюють музичні файли.Зупинився на audacious - хороше звучання, але незадоволений функціональністю.

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #3 : 2009-11-11 03:12:37 »
Мережевну карту  відключив в BIOS(непотрібна).

І після цього Вас дивує попередження "can not determinate network interfaces"?

Чому mpd? Просто стало цікаво + Exaile,Amarok,mplayer,smplayer,moc,Rthymbox,aqualung,minirok жахливо відтворюють музичні файли.Зупинився на audacious - хороше звучання, але незадоволений функціональністю.
:o За відтворення аудіо відповідають системи звуку — alsa, oss чи ін. — а не програвачі. Програвач просто використовує якийсь із рушіїв і якусь із звукових систем, які є в системі і які йому вказав користувач. Ось у мене Amarok прекрасно відтворює звук. Бо в якості рушія використовує xine (а можна вибрати ще yauap), а звук виводить через alsa (а можна вибрати ще pulsaudio, oss, jack, arts, esd).

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #4 : 2009-11-11 19:06:20 »
xfmedia --verbose
ERROR: Could not determine network interfaces, you must use a interfaces config line
xfmedia --debug
params.c:OpenConfFile() - Unable to open configuration file "/home/dima/.smb/smb.conf":
      No such file or directory
params.c:OpenConfFile() - Unable to open configuration file "/etc/samba/smb.conf":
      No such file or directory
ERROR: Could not determine network interfaces, you must use a interfaces config line
video_out: thread created
audio_out: thread created
xine_stream_new
Щодо якості звуку, то у всіх дистрибутивах, які я пробував (BlueWhite 21.1,Zenwalk 5.2,SUSE 10.3,Slax.Ubuntu 7.10,Debian 4.0) вона була дуже погана(окрім Fedora 9).Хоча,на мою думку це не проблема alsa,oss,pulseaduio etc.Просто треба налаштувати звукову систему.