Поставив. Встановило воно в ~/.mozilla/plugins. Дав права на бібліотеку. Але при програванні відео воно гальмує, шрифти все ще не показуються, а при заході на videoprobki.kiev.ua взагалі браузер вилетів. В about:plugins написано:File name: libflashplayer.soShockwave Flash 10.1 d51
Сумно. Будем чекати наступних версій. А взагалі, цікаво, чому gnash не показував шрифти? Проблеми то у адобського флеша.
Виникла проблема з кирилицею в flash (наприклад, в назвах пісень на ютубі). Замість букв — прямокутники. Проблема присутня в усіх браузерах (пробував Iceweasel, Chromium, Midori). Використовую flash 10 з репозиторію. Також пробував gnash — теж не показує кирилицю. Налаштування шрифтів в браузерах дефолтні. Дефолтним кодуванням обрано cp1251. В чому річ?Дякую за допомогу.
Цитата: Sidius від 2009-12-13 13:46:42Виникла проблема з кирилицею в flash (наприклад, в назвах пісень на ютубі). Замість букв — прямокутники. Проблема присутня в усіх браузерах (пробував Iceweasel, Chromium, Midori). Використовую flash 10 з репозиторію. Також пробував gnash — теж не показує кирилицю. Налаштування шрифтів в браузерах дефолтні. Дефолтним кодуванням обрано cp1251. В чому річ?Дякую за допомогу.А можна приклад? Сам у себе хочу глянути. Узагалі-то, є дуже багато милиць у вигляді скриптів для переглядачів тенет — сам одним із них користуюсь. Гадаю, що й аналогічне для шрифтів.
Цитата: Re. від 2009-12-13 17:20:06Цитата: Sidius від 2009-12-13 13:46:42Виникла проблема з кирилицею в flash (наприклад, в назвах пісень на ютубі). Замість букв — прямокутники. Проблема присутня в усіх браузерах (пробував Iceweasel, Chromium, Midori). Використовую flash 10 з репозиторію. Також пробував gnash — теж не показує кирилицю. Налаштування шрифтів в браузерах дефолтні. Дефолтним кодуванням обрано cp1251. В чому річ?Дякую за допомогу.А можна приклад? Сам у себе хочу глянути. Узагалі-то, є дуже багато милиць у вигляді скриптів для переглядачів тенет — сам одним із них користуюсь. Гадаю, що й аналогічне для шрифтів.А й справді. У мене ці «пробки» шрифти показують і нічого не смикається (Opera 10.10, Flash 10.0).
А якщо натиснути на мапі на один з зелених кружечків? Там вискочить підказка. Саме там і проблеми зі шрифтами.
Цитата: Sidius від 2009-12-13 18:01:35А якщо натиснути на мапі на один з зелених кружечків? Там вискочить підказка. Саме там і проблеми зі шрифтами.Ймовірно, слід просто встановити потрібні шрифти. Я думав проблема з введенням тексту кирилицею...
Sans? Головне, щоб підтримували кирилицю.