Довіз свою бандероль додому, поставив Дебієн. Неначе опинився на іншій планеті. Не знаю куди йти і що кому казати. Синьо-червоний інсталятор не спитав геть ніграми а чи є у мене інші диски окрім даного. Не можу забратися на ntfs розділ - монтується, але під звичайним юзером туди не потрапити (хоча монтував звичайним юзером) Немає програми першої необхідності mc (На першому DVD, інші я ще не сував (їх 5)).
Взагалі, Debian зручніше за все ставити з netinst CD у режимі експерта. Або просто у режимі експерта.
Приношу вибачення за своє повідомлення від 15.03.08р, та прошу шановних модераторів видалити його( і це теж). Намагатимусь в подальшому дурних питань не ставити.
Іще - в такому великому репозиторії (аж 5 DVD) не знайшлося місця для маленького kkbswitch. Срамота!
vim /etc/ppp/options:%s/^auth/^noauth/gc
echo "privgroup piktor" >> /etc/ppp/options
Працює. Дякую.Ваш код вимагає модифікації - назва облікового запису вдома відрізнається від того що на ЛОУ.
В мене, під МОПСом працювали медіа-клавіші, зокрема в amarok. Для цього я прописував в xorg.conf модель клавіатури a4techKB21, і в самому амароці виставляв глобальні клавіші. В Дебієні цей номер, чомусь, не пройшов. Допоможіть.
Ще питання по Дебу - маю змонтований через ntfs-3g том, в якому не стало видно деяких папок