Автор Гілка: Десктоп-запис  (Прочитано 1217 раз)

Відсутній Felid

• Новачок
  • *
  • дописів: 2
Десктоп-запис
« : 2010-01-03 14:25:53 »
Чи може хто підказати - ПЗ або краще шлях вірішення проблеми...
Користував майже всі утиліти на декількох дистрах, на різних дровах и т.д. Проблема в тому що йде повне завантаження цпу, зміна налаштувань в утилітах проблему не вирішуе, тільки якщо йде запис 90х90, тобто не великих частин рс.

Вірішення проблеми для мене це "комфортний"запис, з включенним компізом.  

Ubuntu9.10x64, ATI4850, дрова пропріетарні з репів.

Praporshic

• Гість
Re: Десктоп-запис
« Відповідей #1 : 2010-01-03 14:52:30 »
А ви що хотіли? Щоб воно стискало відео і не використовувало для того процесор? Власне, можете спробувати recordmydesktop, там повне завантаження процесору буде вже після того, як закінчите запис. А ще можна написати скрипт, що робитиме десяток знімків на секунду (цього вистачить) та потім перегнати mencoder`ом у відео.

Відсутній Felid

• Новачок
  • *
  • дописів: 2
« Відповідей #2 : 2010-01-03 15:20:47 »
Заватаження на процесор -100%, при самому записі(без кодування,зжимання и т.д.), а не при дампі (всі утиліти вже перепробував, на різних розрішеннях). Так, можливо і скриптом, але потрібен запис відео\аудіо (з компізом)...
Глхгірс ~24000 з компізом, я гадаю  потужності,  процесорної в тому числі, - тут вистачае.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #3 : 2010-01-03 16:49:20 »
Справа в тому, що де-які з них стискають прямо "на льоту". Щойно перевірив recordmydesktop - все в нормі. Навантаження на процесор при записі - до 16% одного ядра 2.8 GHz Athlon II.
Цитата
Так, можливо і скриптом, але потрібен запис відео\аудіо (з компізом)...
Ну і що тут заважає? Пишемо водночас звук та робимо знімки. Потім mencoder`ом робимо ролик.
Кажете що перепробували усе, а що саме? Я впевнений, що про щось та й забули.