Автор Гілка: Ядро 2.6.33.1 після компіляції не щапускається  (Прочитано 2901 раз)

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Я не знаю, в яку гілку написати. В мене то Дебіен сід. Але тут живуть ті, хто часто компілює. Вирішив сюди написати.
До цього я успішно компілював в себе кілька ядер.
тому  для конфігурування ввів make oldconfig. В більшості питань відповідав по замовчуванню, опускаючиті моменти, коли такого обладнання в мене точно немає. В мене ноутбук MSI ms-1632.
При запуску в безпечному режимі висне на

Intel HDA (циферки) -> Link[LAZA] -> GSI 22(level, low) -> IRQ 22
потім може видати (але не кожного разу)
Registered led device,.... (і значки всілякі)
І останнє повідомлення
Calling CRDA to update world regulatory domain
а далі або пусто або циферки (ті, що перед кожним повідомленням) і буковка А(зазвичай в правому нижньому кутку монітора)

хто зна чому таке можливо?

Михайло Даниленко

• Гість
Яка в вас wi-fi-мережева?

Михайло Даниленко

• Гість
P.S. У experimental вже є 2.6.33.

Відсутній peinguin

• Літератор
Та незнаю яка. Попередні ядра з нею вживалися. Правда я там модуль один окремо качав ставив
не пам’ятаю який. ЩО тепер робити??  :'(

Я полюбляю сам збирати ядро.

Михайло Даниленко

• Гість
Та незнаю яка. Попередні ядра з нею вживалися. Правда я там модуль один окремо качав ставив не пам’ятаю який.
lspci
Цитата
Я полюбляю сам збирати ядро.
Чому? Он я нещодавно зібрав собі 2.6.34, щоб отримати новіші дрова на вайфай. Збирав з оптимізацією під свій процесор та десктопне використання. Після перезавантаження різниці не видно ніякої.

Відсутній peinguin

• Літератор
скажу чесно - я також. Коім того, що в душі таке приємне відчуття оновлення внутрішньої чакри =)
І я не збираю нестабільні ядра. Вистачить того, що в мене гілка нестабільна.

r00t x

• Гість
в душі таке приємне відчуття оновлення внутрішньої чакри =)
хм-м, ну в мене не в душі а в моску приємні відчуття після успішного подолання "проблем" завжди є