Автор Гілка: Зникли заголовки вікон. Що робити?  (Прочитано 1137 раз)

Відсутній Sandr

• Графоман
  • дописів: 461
  • Мій вибір — Лінукс!
    • ФОП Осипенко
Поставив Ubuntu 9.04 паралельно з системою openSUSE 10.3. При інсталяції об’єднав домівки систем. І от виникла така проблема, що зникли заголовки вікон. При чому, як виявилося, таке зникнення спостерігається не у всіх профілях.

Підозрюю, що це пов’язано з налаштуваннями менеджера вікон у Гномі (бо в КДЕ такої проблеми немає). Тільки от де і що треба виправити, щоб відновити ті заголовки? Може в когось була вже подібна проблема, бо я з таким стикаюся вперше...  :-/
openSUSE + KDE

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Re: Зникли заголовки вікон. Що робити?
« Відповідей #1 : 2010-05-11 00:43:49 »
Спробуйте перенести налаштування в іншу теку. Переносити у домівці щось на кшталт «.gconf» чи всього, що починається на g, поки воно не виправить цю ваду, а там можна вже копати далі.
« Змінено: 2010-05-11 00:44:52 від Re. »

Відсутній Sandr

• Графоман
  • дописів: 461
  • Мій вибір — Лінукс!
    • ФОП Осипенко
Re: Зникли заголовки вікон. Що робити?
« Відповідей #2 : 2010-05-11 04:30:23 »
Теки налаштувань ~/.gconf та ~/.gconfd виявилися не пов’язаними зі зникненням заголовків вікон.

Методом дедукції вичислив, що причина розташована в теці ~/.local/share. В цій теці типово розташована тека смітника користувача Trash та файл .converted-launchers.

Крім цих елементів в мене містилося ще кілька тек, в чому була й відмінність від інших профілів, які працювали нормально. Видаливши "зайві" теки, профіль почав працювати нормально і заголовки вікон з’явилися.  :)
openSUSE + KDE