Тобто цей «Загальний англійсько-український словник» це і є колишній dict.linux.org.ua? Адже тепер назва неспеціалізована якась.
До того ж, як можна вплинути на масове перейменування статей, приміром, усілякі «імена» замінити на «назви» там де це доречно чи це, знов-таки, непереконливо й потребує повторного обговорення? В будь-якому разі, як це можна організувати(масові виправлення)?
P.S. Цю тему можна офіційно замкнути, вказавши посилання на на Ваш допис чи той форум? …P.P.S. … і чекати на абордаж з боку вельмишановного пана yurchor?
я минулий раз слідкував за дискусією назва/ім’я і чесно кажучи не побачив сильного аргументу одного проти іншогоАле я не є лінгвістом, тому я не ставлю тут крапки; думаю, якщо ви дійсно хочете ще раз це обговорити, найкраще таке питання закинути на форум r2u.org.ua (напевне в гілці мовні питання, оскільки воно не прив’язане до однієї статті) і дати висловитись нашому «головному» лінгвісту. Але здається ця тема також піднімалася на форумі slovnyk.net і там досить сильні мовознавці не прийшли до однозначного висновку, тож я не знаю чи він щось додасть нове.
Так, думаю, що варто закрити цю тему і вказати на цю гілку і форум обговорення статей e2u.org.ua (http://e2u.org.ua/forum/viewforum.php?f=15), оскільки вести паралельне обговорення на двох форумах буде важко.
Я б не сказав, але якщо бажаєте — майте.
Хотілося б, щоб словник мав хоч якусь спрямованість. Поки що я такої не бачу: додаються статті з біології, кулінарії, бозна чого.
У свій час мені було відмовлено у додаванні на підставі того, що словник IT-спрямування. Зараз він не має спрямування взагалі.
Обговорення, судячи з підписів учасників форуму, не має сенсу (вони і без обговорення все вже знають, я сам такий ).Колись я думав, що можна будь-що зробити самому: достатньо просто робити це досить довго і потроху. Тепер плани значно поскоромнішали: можна хоч щось зробити самому, якщо робити це досить довго. У сотню мільйонів мавп, які гамселять по клавіатурі і врешті складають грандіозну поему, віру вбив LP. Я більше не вірю у міфічну «спільноту», але віра у окремих людей лише зміцнилася.
Цитата: Re. від 2010-10-01 19:10:50Я б не сказав, але якщо бажаєте — майте.Якщо Кувалда — «головний» лінгвіст, то, сподіваюсь, можна перейти до мого першого питання(щодо перейменування статей)? Чи ще потрібні якісь аргументи?