Автор Гілка: Індикатор розкладки клавіатури та цифрова клавіатура  (Прочитано 9933 раз)

Відсутній Axiom

• Новачок
  • *
  • дописів: 19
Всі питання зрозумів, вивчив. Дякую!

user — псевдонім користувача-власника, ppa-name — назва сховища (більшість віддає перевагу простому ppa).

Якщо ввожу в консоль sudo add-apt-repository ppa:axiom/ppa-name, то після вводу пасворда видає Error reading https://launchpad.net/api/1.0/~axiom/+archive/ppa-name: HTTP Error 404: Not Found
Що я роблю не так?

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3632
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Всі питання зрозумів, вивчив. Дякую!

user — псевдонім користувача-власника, ppa-name — назва сховища (більшість віддає перевагу простому ppa).

Якщо ввожу в консоль sudo add-apt-repository ppa:axiom/ppa-name, то після вводу пасворда видає Error reading https://launchpad.net/api/1.0/~axiom/+archive/ppa-name: HTTP Error 404: Not Found
Що я роблю не так?
Пишете «-name» після ppa.
Denounce the demagogues
King diamonds to discard
Deploy the dialogue
Your word against the law

Відсутній Axiom

• Новачок
  • *
Цитата
axiom@axiom-laptop:~$ sudo add-apt-repository ppa:axiom/ppa
[sudo] password for axiom:
Error reading https://launchpad.net/api/1.0/~axiom/+archive/ppa: HTTP Error 404: Not Found
Все рівно 404.

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
Цитата
Error reading https://launchpad.net/api/1.0/~axiom/+archive/ppa: HTTP Error 404: Not Found
Все рівно 404.
/me у шоці. Ubuntu для мене надто складна...

Звідки взагалі оте axiom взялося?
« Змінено: 2011-11-11 17:40:09 від yurchor »
Denounce the demagogues
King diamonds to discard
Deploy the dialogue

Відсутній Axiom

• Новачок
  • *
Цитата
Все рівно 404.

В інструкції наче просять замінити «юзер« на ім’я свого юзера.
Дефолтно все рівно не вийшло:
Цитата
Error reading https://launchpad.net/api/1.0/~user/+archive/ppa: HTTP Error 404: Not Found
Я сам в шоці, бо до цього моменту юзав собі спокійно Убунту як альтернативу вінді для робочих задач, а тут раптом такі косякі та ніхто не може допомогти =( Без індикатора мови ефективність роботи різко впала.

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
Цитата
Все рівно 404.

Цитата
Error reading https://launchpad.net/api/1.0/~user/+archive/ppa: HTTP Error 404: Not Found
Я сам в шоці, бо до цього моменту юзав собі спокійно Убунту як альтернативу вінді для робочих задач, а тут раптом такі косякі та ніхто не може допомогти =( Без індикатора мови ефективність роботи різко впала.
Е-е-х. Та не вашого користувача!!! Користувача, чий PPA ви хочете додати!
Denounce the demagogues
King diamonds to discard
Deploy the dialogue

Відсутній Axiom

• Новачок
  • *
Цитата
Все рівно 404.

Цитата
Е-е-х. Та не вашого користувача!!! Користувача, чий PPA ви хочете додати!
Не розумію я цього «Е-е-ха». Не хочу я додавати ніякого РРА чийогось користувача. Це інструкція мене просить. Звідки мені взяти цей правильний логін?

Відсутній Axiom

• Новачок
  • *
Ага, значить мені треба було зробити отак?
Цитата
axiom@axiom-laptop:~$ sudo add-apt-repository ppa:gwibber-daily/ppa
Executing: gpg --ignore-time-conflict --no-options --no-default-keyring --secret-keyring /etc/apt/secring.gpg --trustdb-name /etc/apt/trustdb.gpg --keyring /etc/apt/trusted.gpg --primary-keyring /etc/apt/trusted.gpg --keyring /etc/apt/trusted.gpg.d//wuala-keyring.gpg --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv 06D1ED00EB802A66640696C8D0AFF96872D340A3
gpg: requesting key 72D340A3 from hkp server keyserver.ubuntu.com
gpg: key 72D340A3: "Launchpad PPA for gwibber-daily" not changed
gpg: Total number processed: 1
gpg:              unchanged: 1
axiom@axiom-laptop:~$
і що далі? Яке це має відношення до отих флажків?

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
Ага, значить мені треба було зробити отак?
Цитата
axiom@axiom-laptop:~$ sudo add-apt-repository ppa:gwibber-daily/ppa
Executing: gpg --ignore-time-conflict --no-options --no-default-keyring --secret-keyring /etc/apt/secring.gpg --trustdb-name /etc/apt/trustdb.gpg --keyring /etc/apt/trusted.gpg --primary-keyring /etc/apt/trusted.gpg --keyring /etc/apt/trusted.gpg.d//wuala-keyring.gpg --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv 06D1ED00EB802A66640696C8D0AFF96872D340A3
gpg: requesting key 72D340A3 from hkp server keyserver.ubuntu.com
gpg: key 72D340A3: "Launchpad PPA for gwibber-daily" not changed
і що далі? Яке це має відношення до отих флажків?
Ніякісінького. Щоб це стосувалося ваших «флажків», там має стояти «s-lagui» замість «gwibber-daily» (звісно, якщо вам не потрібна щоденна збірка Gwibber).  ;)
Denounce the demagogues
King diamonds to discard
Deploy the dialogue

Відсутній Axiom

• Новачок
  • *
Цитата
Executing: gpg --ignore-time-conflict --no-options --no-default-keyring --secret-keyring /etc/apt/secring.gpg --trustdb-name /etc/apt/trustdb.gpg --keyring /etc/apt/trusted.gpg --primary-keyring /etc/apt/trusted.gpg --keyring /etc/apt/trusted.gpg.d//wuala-keyring.gpg --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv 73B4F38777C1EB8D176072ADD2B5F4E7C3BB95BB
gpg: requesting key C3BB95BB from hkp server keyserver.ubuntu.com
gpg: key C3BB95BB: "Launchpad Gstyle PPA" not changed
Тепер краще? Я як розінсталити оце попереднє? Ніяких щоденних збірок мені не треба =(

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
Цитата
Executing: gpg --ignore-time-conflict --no-options --no-default-keyring --secret-keyring /etc/apt/secring.gpg --trustdb-name /etc/apt/trustdb.gpg --keyring /etc/apt/trusted.gpg --primary-keyring /etc/apt/trusted.gpg --keyring /etc/apt/trusted.gpg.d//wuala-keyring.gpg --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv 73B4F38777C1EB8D176072ADD2B5F4E7C3BB95BB
Тепер краще? Я як розінсталити оце попереднє? Ніяких щоденних збірок мені не треба =(
Наче так. Вилучіть відповідний пункт зі списку сховищ у Центрі програм.
Denounce the demagogues
King diamonds to discard
Deploy the dialogue

idontremember

• Гість
З пл0ннети Убунтозаврія  :D. Аксіом, це у нас жарти такії, так що не опражайтесь.

Без індикатора мови ефективність роботи різко впала.
У мене перемикається по правому CTRL і нема індикатора розкладки на панелі. Тільки Scroll Lock на клаві світиться коли росс. чи укр розкладка.
---
В чистій консолі тільки англіЦька. (і навіщо я це написав???)

...Не хочу я додавати ніякого РРА чийогось користувача. Це інструкція мене просить. Звідки мені взяти цей правильний логін?

yurchor у шоці. Ubuntu для мене надто складна...

---
А ще говорять, що Убунта для новачків :o добре підходить. Хто такий міф вигадав???
« Змінено: 2011-11-12 17:30:25 від idontremember »

Відсутній Axiom

• Новачок
  • *
Цитата
Наче так. Вилучіть відповідний пункт зі списку сховищ у Центрі програм.
Це все деталі. В результаті в мене і прапорці не з’явились і ще і дефолтна іконка клавіатури зникла. Замість неї іконка-ерор (як автомобільний знак «стоянка заборонена»). Типу рятуйте!

Відсутній Axiom

• Новачок
  • *
А ще говорять, що Убунта для новачків :o добре підходить. Хто такий міф вигадав???
Я не вірив в цей міф. Я більше 2років тому свідомо поставив Убунту (хоча юзав її колись паралельно із віндою ще з версії 5). Але прогрес намічається. Ось тільки окремі, наче дрібні проблеми, вирішити так і не виходить.

Відсутній Axiom

• Новачок
  • *
Типу пінг. Є ще в когось якісь ідеї?
Ще ж не вирішена проблема з клавіатурою. Може порадите тейво - переінсталити систему акі вінду?