Та програмка вам не те щоб бреше, але просто говорить не всю правду.
Цитата: djalin від 2011-11-23 13:22:59от дивіться якщо якась програма у мене гамцяє всю пам'ять то тією програмкою я раз в надцять хвилин можу ту пам'ять звільнити - тобто програма не падає і не вимикається але памяті починає їсти менше - чи можна так під лінуксом - командою чи програмою - не важливоТа програмка вам не те щоб бреше, але просто говорить не всю правду.Подивіться на Memory tab в Resource Monitor своєї Він7 - побачите там розподіл памяті по станах. Є Hardware Reserved (gray), In Use (green), Modified (orange), Standby (blue), Free (light blue).
от дивіться якщо якась програма у мене гамцяє всю пам'ять то тією програмкою я раз в надцять хвилин можу ту пам'ять звільнити - тобто програма не падає і не вимикається але памяті починає їсти менше - чи можна так під лінуксом - командою чи програмою - не важливо
Цитата: anatolijd від 2011-11-23 20:12:37Та програмка вам не те щоб бреше, але просто говорить не всю правду. А якщо купити http://www.chemtable.com/builds/anvir/ за гроші, то тоді (і тільки тоді) програма перестає брехати,
можливо тому що нічого більш цікавого до обговорення не знайшлося.
Оптимізація споживання памяті
а при чому ред організер? :-?
Бо хочу таке під лінукс а пани не розуміють що саме я хочу.Брешуть обидві програми віндовий таск менеджер теж?
Цитата: djalin від 2011-11-23 20:57:39а при чому ред організер? :-?При тому, що він ставиться разом із АнВіром (а токож яндексовими барами - шоб їх ) Очевидно і розраховують на те що хтозьь купить їхні продухти. Зробили один, начебто бекоштовний, і в додаток до нього якісь нефункціональні обрізки додають. І верещать: "Купі і зарєгєстріруй!!! і будєт тєбє счистиє"---Я тілтьки що встановив тую програму, вже видаляю. А ви не думали докупити вашому залізу мізків? Скільки зараз їх є?
Нагадую темуЦитатаОптимізація споживання памяті ще раз - що робити з протіканнями памятікупити нормальний комп - не варіант