Автор Гілка: надмірне навантаження на систему  (Прочитано 1693 раз)

Відсутній Vendetta-V

• Новачок
  • *
  • дописів: 24
Доброго дня!

Я зазвичай користувався віндовс 7 останій рік, але до того мав убунту і ставив десь весною його на свій ноутбук
(http://market.yandex.ua/model-spec.xml?modelid=7808785&hid=91013)
працювало все нормально, але тут по роботі знову треба поставити убунту(12.04 лтс) і
тут така проблема... під 7 працює все добре, але коли заходжу під убунту, то зразу ж починає грітись
ноутбук, не гріється надзвичайно, бо є підставка, але в спокійному стані починає грітись за хвилину чого не
спостерігається під 7кою.

В чому може бути проблема?

А також раніше я міг встановити убунту з диску чи юсб, а зараз тільки завантаживши "ехе" для інсталяції під 7мку.

коли інсталюю з юсб, то на одному етапі зависає, щось пише типу "freezіng ... bla bla ....ддс нот дос" - ну Ви зрозуміли мій рівень.

інстальована також зависає інколи як і під час інсталяції з юсб(характеризується жорстким розігрівом ноутбука, але індикатор харда не блимає, тобто думаю навантаження на проц).

12.10 взагалі не ставиться

Буду дуже вдячний за допомогу!
Дякую, з повагою
Андрій!

Відсутній prapor

• Письменник
  • дописів: 518
Re: надмірне навантаження на систему
« Відповідей #1 : 2012-11-14 18:11:16 »
Схоже що якісь проблеми з керуванням живленням. Точно допомогти можна хіба що помацявши залізо — для новачка шукати причину такої проблеми буде трохи тойво...
- I'm afraid your son has the knack.
- The knack?
- The knack. It's a rare condition characterised by an extreme intuition about all things mechanical and electrical. And utter social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer.

Відсутній Vendetta-V

• Новачок
  • *
  • дописів: 24
Re: надмірне навантаження на систему
« Відповідей #2 : 2012-11-14 22:53:12 »
http://www.ubuntu.com/certification/hardware/201101-6969/   - знайшов і завантажив це, далі перевстановив і оновив до 12.04 лтс і вже все працює нормально  :o