Автор Гілка: Компіз  (Прочитано 8136 раз)

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
Re: Компіз
« Відповідей #15 : 2013-02-23 20:14:51 »
Гаразд - тоді питання в лоба - які саме ефекти в миші найефектніші? ну й відповідно що ви налаштували?

Про знесення компізу уже думав  ;D

idontremember

• Гість
« Відповідей #16 : 2013-02-23 21:17:34 »
Там є ефект зірочок, тобто навколо курсора миші крутяться зірочки - їх колір та кількість, а також відстань від курсора можна змінювати. Іще... є ефект дощових крапель - де воно вмикається в компізі - я точно не памятаю.

Вогнем малювати та створювати додаткові краплі дощу, можна одночасно натиснувши клавівшу ctrl та натиснути ліву кнопку миші. Дощ здається вмикається по shift +f9, чи то двірник так вмикається, для очистки роб столу від крапель (не памятаю точно).

Найефектніші... Я не зн., - це індивідуальна права. Про мишу я трішки написав - очевидно самий крисівий - це малювання вогнем. на 2 місці - краплі дощу.
---

Але там іще є ефекти відкрииття\появи\закриття вікон - ото дійсно цікаво і крисіво. Вікно можуть... Бліін, та ви й самі знаєте.
---
вибачте за потвор: Дивні якісь питання...

idontremember

• Гість
« Відповідей #17 : 2013-03-21 22:55:46 »
...Про знесення компізу уже думав  ;D
Ну і як ваш kоkомпіз поживає?, навже іще не видалили?

idontremember

• Гість
« Відповідей #18 : 2013-03-21 22:55:54 »
...Про знесення компізу уже думав  ;D
Ну і як ваш kоkомпіз поживає?, навже іще не видалили?

Koljan

• Гість
« Відповідей #19 : 2013-03-24 13:20:15 »
Красиво жити не заборониш, хоч більшість ефектів Compiz не мають жодного практичного значення й практично ніколи не використовуються, все ж є ефекти які не просто гарні, а ще й використовуються, наприклад куб, хиткі вікна або функція яка без Compiz практично не можлива, маю на увазі збільшення зображення показуваного на моніторі, буває корисно коли скажімо у людини поганий зір :)

idontremember

• Гість
« Відповідей #20 : 2013-04-10 19:09:32 »
Чому у мене зверху роздвоєння?