я б почав з підручників англійської мови.
почніть з аналізу логів. що там у вас не стартонуло. Чи просто ctrl-D
$ systemctl
# systemctl disable якийсь_там.service
Цитата: Paul Carroty від 2013-09-30 15:00:40я б почав з підручників англійської мови. :-? це якЦитата: peinguin від 2013-09-30 15:50:33почніть з аналізу логів. що там у вас не стартонуло. Чи просто ctrl-DНатискав - результат такий самий. Якби не було "хірошэго" сістемД, то я б завантажившись з лів, повідключав би проблемні місця, шляхом перебирання. Бо після установок інших дистрів у мене були проблеми з завантаження.---Я спочатку подумав, що то через те що систему я ставив з флешки. І можливо при встановленні система "помилилась" з розділами. Глянув в /etc/fstab, але там розділи монтуються по ІД-розділу. Я все рівно переправив на правильні НАЗВИ розділів, але результат такий самий.---Основна проблема: Я не знаю як взнати (і як відключати) автостарт скриптів та інших частин системи. Логи дивився - ніх...чого я толком не зрозумів. Потрібно ще раз глянути лог-повідомлення.---Тикніть мені посилання (або тут наведіть приклад) на те як дізнатись про автостартуємі частини та як їх відключити.
Завантажу стабільну 20 Федору (мабуть вона вже вийшла? чи тільки буде 20 жовтня...) і спробую понатискати...
На днях альфу випустили.
:-/ так то ж я її і ставив. І вона вже давненько, а не на днях.