Чи обов*язково використовувати програму netup utm?
Можливо є аналоги в мандріві?
UTM WinTray является пользовательской утилитой предоставляющей возможность контроля состояния баланса и услуги и не является необходимой для использования Интернет. Получение доступа к сети Интернет возможно в любой PC совместимой операционной системе, предназначенной для работы в TCP\IP сетях. В случае использования *nix системы, вам будет необходимо настроить ваше соединение в соответствиями с параметрами выделенными вам при подключении, после чего контроль баланса и состояния услуги вы сможете производить посредством вэб-интерфейса. Пример : https://{ip адрес вашего шлюза}/cgi-bin/utm5/aaa5 Параметер {ip адрес вашего шлюза} является значением типа 192.168.*.*
Отже ваше твердження про те, що обов*язково потрібно користуватись цією програмою не є вірним?Як тоді мені бути? Дякую за відповіді.
Гаразд. Але де саме прописувати логін та пароль для сервера? У якому файлі до яких тег їх потрібно прописати, щоб сервер побачив їх і дав доступ до інтернету?
IP-адрес: 192.168.130.187Маска подсети: 255.255.0.0Основной шлюз: 192.168.140.1DNS-серверы: 192.168.100.1, 192.168.110.1
У центрі налаштування Мандріви є розділ VPN, де є форми для чогось подібного, проте реакція на заповнені форми - 0.
Цитата: windowsXP від 2008-03-19 18:59:51Гаразд. Але де саме прописувати логін та пароль для сервера? У якому файлі до яких тег їх потрібно прописати, щоб сервер побачив їх і дав доступ до інтернету?Цитата: windowsXP від 2008-03-19 18:59:51 У центрі налаштування Мандріви є розділ VPN, де є форми для чогось подібного, проте реакція на заповнені форми - 0. Якщо у вінді Ви не лаштували VPN навіщо це робити в Linux???
NetUp UTM просто включала й відключала інтернет при вході/виході з системи. Тому коли я завантажувався з іншої системи, канал був закритим. Для того, щоб керувати ним у мандріві доводиться користуватись веб-інтерфейсом використовуючи ось таку адресу: https://{ip адреса мого шлюзу}/cgi-bin/utm5/aaa5. Як можна автоматизувати цей процес у Лінуксах?
Щось було сказано про РРРоЕ? За допомогою цього? Гаразд а якщо не тяжко що означає ця загадкова комбінація букв сухим визначенням на зрозумілих користувачу віндовз словах?