Все було б просто, якби не оті залежності типу:"для задоволення залежностей встановіть *і перелік пакунків* "а потім якійсь незадоволеності і також оті осиротілі пакунки, для чого такі ускладнення?[/b]Наприклад:неправильні підписи пакунків які містяться на дисках ДВД{Наступний пакунок має неправильний підпис:/home/neolife/win32-codecs-1.9-1plf2009.0.i586.rpm: Неправильний підпис (NOT OK (no key): /home/neolife/win32-codecs-1.9-1plf2009.0.i586.rpm: Header V3 DSA signature: NOKEY, key ID caba22ae)Ви хочете продовжувати встановлення?}
іще{Вибачте, наступний пакунок не можуть бути вибрано:- networkmanager-openvpn-0.7.0-10.svn3632.1mdv2009.0.i586 (через незадоволеність openvpn[>= 2.1])}
І що, релігія не дозволяє натиснути кнопку "так"?
1) Не звертайте уваги на підписи. Їх іноді не буває навіть у офіційних оновленнях (позавчора був інцидент). ;-) Це щось ніби «встановлюється драйвер без цифрового підпису» у Windows.
Ще таке питаннячко:є різниця у файлах випуску1.rc2.18.1mdv2009.0та1.rc2.18.1plfv2009.0для встановлення одної ж програмки-------------------------------------------------------------------------АЛЕ правда не розумію чого ж Лінакс не хотів встановлюватись коли встановив на ~4 гб прог, більшість була із розділу "система" із тих же самих контрібів........І тут я невидаляв а встановлював, і чим далі встановлював тим гірше ставало, але гадав що все буде ОК коли звершиться встановлення....Потім ребут....трагічний висновок. реінсталл[/b]
Є різні джерела пакунків. Про походження plf я ще не задумувався, факт того, що там є багато пакунків, серед них є і такі, що в офіційних джерелах немає, amule, наприклад. Чи ідентичні пакунки з однаковою назвою - не знаю, можливо, вони їх копіюють з офіційних джерел, можливо, збирають самі.
Система могла заглохнути якраз через оті повідомлення, що неправильні підписи, тобто контрольні суми не збігаються з фактичним їх вмістом. Невідомо хто і як ті диски збирав, швидше за все вони неякісні.
неможу зайти на диски вінди - що робити, може хтось допоможе налаштувати кдє - буду дуже вдячний.чи залишатись на гноме? але як бути з доступом на диски?
Цитата: djalin від 2009-03-18 09:22:11неможу зайти на диски вінди - що робити, може хтось допоможе налаштувати кдє - буду дуже вдячний.чи залишатись на гноме? але як бути з доступом на диски?Запускаєте Dolphin. Упс, збоку (ліворуч) ваш улюблений диск з цікавими кінами. Клацаєте, відкриваєте теку з кіном. Додаєте до улюблених місць. Додаєте на панель аплет Lancelot. Тепер, коли треба (ну просто ніде подітися) подивитися кіно, клацаєте Lancelot (нагадує бокал з вином) і вибираєте своє улюблене місце з кіном.Варіант: клацаєте правою на стільниці, вибираєте пункт у меню «Додати плазмоїд», обираєте «Перегляд тек». На стільниці з’являється величенький конверт. Перетягуєте у той конверт теку з кінами з Dolphin. Все на стільниці тепер є кіна!