Kleansweep вилучить зайві файли не з RPM.apt + synaptic (rpm-версія) приб’є зайві пакунки (може є щось специфічніше, як urpmi у Mandriva).Остаточну зачистку можна провести вилученням зайвих локалізацій.Edit:P.S. А правда, що, якщо написати зеленим, то швидше відповідають?
Це все добре, але питання в тому, які б пакети повидаляти, котрі займають багато місця, і їхнє видалення не вплинуло б на працездатність всієї системи. От , наприклад, Latex - займає сотні мегабайт, а шо воно мені особливо не цікаво і я його не використовую. Коли тисну видалити, то мені показуєтсья список конфліктів, і я тоді вже боюся його видаляти.
Цитата: topinambur88 від 2009-01-25 13:50:56Це все добре, але питання в тому, які б пакети повидаляти, котрі займають багато місця, і їхнє видалення не вплинуло б на працездатність всієї системи. От , наприклад, Latex - займає сотні мегабайт, а шо воно мені особливо не цікаво і я його не використовую. Коли тисну видалити, то мені показуєтсья список конфліктів, і я тоді вже боюся його видаляти.Тобто ви нам пропонуєте вгадати, які пакунки встановлено у вашій системі, а потім здогадатися, які з них можна вилучити?