На російських сайтах все зроблено дуже гарно.
Я щойно приєднався до цього проекту і ...хотів би запропонувати переробити дизайн сайту. Чеснокажучи, він мене лякає. На російських сайтах все зроблено дуже гарно. Давайте зробимо достойний дизайн, щоб не стидно було його показувати. По функціюванню поки що нічого сказати не можу, тому що тільки почав розбиратися де є і що. Прохання повідомити мене на мій e-mail. petrovsa@ukr.net
Цитата: sergik від 2005-08-18 16:06:34Я щойно приєднався до цього проекту і ...хотів би запропонувати переробити дизайн сайту. Чеснокажучи, він мене лякає. На російських сайтах все зроблено дуже гарно. Давайте зробимо достойний дизайн, щоб не стидно було його показувати. По функціюванню поки що нічого сказати не можу, тому що тільки почав розбиратися де є і що. Прохання повідомити мене на мій e-mail. petrovsa@ukr.netНе хочу видатись грубим, але чому ви вважаєте, що якщо вам не сподобався дизайн сайту, то він поганий і недостойний показу комусь? Адже ж існує він вже скількись там років без вас і нічого, не спаленів ще від сорому через свою нікудишність і неросійськомовність.І щоб не бути голослівному, може наведете приклади тих російськомовних сайтів, котрі кращі за цей? Щоб знати, в котрому напрямку розвиватись.З іншого боку, якщо ви зробите кращий дизайн і покажете спільноті, то вам як мінімум будуть вдячні.
При всій повазі до автора попереднього повідомлення наступні повідомлення такого рівня безграмотності видалятимуться на основі пунктів 2 та 3 правил. Автори таких повідомлень будуть відповідним чином нагороджуватись, а особливо наполегливі (сподіваюсь, до цього не дійде) - обмежуватись у можливостях проявляти свою безграмотність.