Опитування

Яка піктограма сайту вам подобається найбільше?

1
18 (18.2%)
2
24 (24.2%)
3
7 (7.1%)
4
21 (21.2%)
5
15 (15.2%)
стара
7 (7.1%)
ніяка
7 (7.1%)

Проголосувало: 50

Автор Гілка: Favicon?  (Прочитано 9182 раз)

zzandy

• Гість
Favicon?
« : 2006-04-21 17:39:00 »
Я помітив, що у сайта favicon якийсь незрозумілий, і, очевидно отриманий шлахом якогось варварського маштабування.

Треба його переробити, я сам можу цим зайнятися, тільки треба виробити концепцію.

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
Re: Favicon?
« Відповідей #1 : 2006-04-21 19:44:25 »
Якби у нас була концепція з цього приводу, то ми й самі справилися б.

Я згоден замінити діючу іконку на вашу, так як фактично іконка ще й не створювалися. :-)
[Fedora Linux]

zzandy

• Гість
« Відповідей #2 : 2006-04-21 22:53:38 »
Ось п`ять іконок.

« Змінено: 2006-04-22 15:30:09 від zzandy »

zzandy

• Гість
« Відповідей #3 : 2006-05-05 11:01:40 »
Ну так що, такі фавікони підходять?

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #4 : 2006-05-05 11:46:30 »
Зараз голосування зробим.
[Fedora Linux]

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #5 : 2006-05-05 12:23:02 »
Нижня половина має бути жовтою, а не оранджевою - це важливо!!! Американці ж не малюють зірки на своєму прапорі коричневим кольором... Виправте!

І власне, мабуть, потрібно було б переробити увесь сайт... Хоча, він знаходиться у такому стані через сонну сільноту.
« Змінено: 2006-05-05 12:24:37 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #6 : 2006-05-05 12:32:36 »
Цитата
Нижня половина має бути жовтою, а не оранджевою - це важливо!!!
А "оранджевою" - це з якої частини спектру?

Цитата
І власне, мабуть, потрібно було б переробити увесь сайт...
А ще краще - переписати з нуля ядро і glibc і розпочати війну за мир у всьому світі  ;D

Не, що не кажіть, а люблю я цього хлопця. Настрій на ввесь день піднімає.  :D
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #7 : 2006-05-05 12:50:06 »
І правда, варто було б змінити.
По-моему другий або перший варіант (IMHO краще другий) - те, що лікар прописав. Інші трохи дрібнуваті, без мікроскопа не розібратись.
Цитата
Десь поряд із кольором червоних оченят... І блимати має... До речі - ідея!

zzandy

• Гість
« Відповідей #8 : 2006-05-05 13:05:08 »
Трохи перефарбував другий варіант, видно у моєму пості а не в голосуванні. Треба буде, перефарбую той, що переможе. Доречі, абсолютно #FFFF00-жовтий погано видно на білому фоні.
« Змінено: 2006-05-05 13:07:37 від zzandy »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #9 : 2006-05-05 13:19:43 »
А де той перефарбований? Пардон, побачив...
По-моему, і так все гут і перефарбовувати нічого не треба.

ЗІ Наполягаю на червоних очах! ;D
« Змінено: 2006-05-05 15:25:51 від Cthulhu »

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #10 : 2006-05-05 13:52:46 »
Цитата
Нижня половина має бути жовтою, а не оранджевою - це важливо!!!

Цитата
А ще краще - переписати з нуля ядро і glibc і розпочати війну за мир у всьому світі  ;D

Щось я подібної симпатії до вас не відчуваю. Відповім у вашому стилі: можна пустити собі в голову шматок свинцю, і перестати діставати інших через дрібні помилки зроблені з головною біллю і температурою тіла 37.7 (ага, я якомось чином зумів захворіти весною). Бо коли ти виходиш за рамки, гониш на інших, і вони у відповідь починають гнати на тебе, то це одне, а коли ти просто висловлюєш свою думку (нехай тупу й геть не компетенту!), і до тебе одна і та ж людина постійно пробує тебе осоромити перед іншими, то це є ніщо інше, як "упереджене ставлення модератора до певних учасників дискусії".

Перестаньте, ми з вами люди м'ягко кажучи, трохи інших поглядів на велику кількість важливих речей, однак, мені здалося, що маємо щось спільне, і це щось не таке вже й маленьке й мало важливе... Я не хочу вас образити, мені вже всерівно, що ви про мене думаєте, я лиш знаю, що ця думка значною мірою хибна, і, що тут ви ДУЖЕ не праві!

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #11 : 2006-05-05 14:13:16 »

[smiley=an.gif]

Спочатку треба написати свою мову програмування і компілятор до неї. А ще краще - спочатку придумати свою власну процесорну архітектуру. А ще краще - спочатку придумати нову математичну основу для цього процесора. От напр. я колись слухав доповідь де доводилося, що якщо в основу машинної математики покласти не 1 а якесь інше число, напр. ε чи π чи золоту пропорцію, то універсальний процесор можна збудувати й на основі такої архітектури. Ось це по нашому.  ;)
[Fedora Linux]

zzandy

• Гість
« Відповідей #12 : 2006-05-05 15:55:46 »
Нижня половина має бути жовтою, а не оранджевою - це важливо!!! Американці ж не малюють зірки на своєму прапорі коричневим кольором... Виправте!

***** поскубано *****

M: п. 2. Ви спілкуєтесь у культурному середовищі -- ваші повідомлення повинні бути тактовними.
« Змінено: 2006-05-05 16:29:58 від lvm »

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #13 : 2006-05-05 16:20:04 »

Будете так зі своєю бабусею розмовляти

Не розумію, що я написав не так? Невже мій тон здався вам образливим? Чи можливо, вам просто плювати на паклюження національної символіки?!
« Змінено: 2006-05-05 16:20:53 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #14 : 2006-05-05 16:45:37 »
Цитата
Цитата

Щось я подібної симпатії до вас не відчуваю. Відповім у вашому стилі: можна пустити собі в голову шматок свинцю, і перестати діставати інших через дрібні помилки зроблені з головною біллю і температурою тіла 37.7 (ага, я якомось чином зумів захворіти весною). Бо коли ти виходиш за рамки, гониш на інших, і вони у відповідь починають гнати на тебе, то це одне, а коли ти просто висловлюєш свою думку (нехай тупу й геть не компетенту!), і до тебе одна і та ж людина постійно пробує тебе осоромити перед іншими, то це є ніщо інше, як "упереджене ставлення модератора до певних учасників дискусії".
Зрозумів я з цього не багато. Виною мабуть і ваша хвороба і моє бажання робити десяток речей одночасно. Тим не менш, мушу сказати, що "гнати" на вас, або ж упереджено ставитись на меті не мав.
Тут відразу видно ще одну проблему. Те, що я є модератором, сподіваюсь, не означає, що я не маю права висловлювати власну думку, навіть якщо вона суперечить думці інших користувачів сайту. І те, що у нас різні думки з приводу чого б то не було, також не означає, що я пробую вас принизити.

А напис "загальний модератор" у профілі ви можете ігнорувати, або ж сприймати як деталь пейзажу. Якщо буде потрібно справді модераторське втручання, то я виділю його червоним кольором у чужому повідомленні ;)

Перестаньте, ми з вами люди м'ягко кажучи, трохи інших поглядів на велику кількість важливих речей, однак, мені здалося, що маємо щось спільне, і це щось не таке вже й маленьке й мало важливе... Я не хочу вас образити, мені вже всерівно, що ви про мене думаєте, я лиш знаю, що ця думка значною мірою хибна, і, що тут ви ДУЖЕ не праві!
Нічого дивного - у вас своя думка, у мене своя. Ви вважаєте неправим мене, я - вас. Не пускати ж із-за цього шматок свинцю в голову, користуючись вашою термінологією ;)
« Змінено: 2006-05-05 16:50:12 від miwa »
Читайте документацію - вона кермує.