Проголосувало: 50
Нижня половина має бути жовтою, а не оранджевою - це важливо!!!
І власне, мабуть, потрібно було б переробити увесь сайт...
А "оранджевою" - це з якої частини спектру?
ЦитатаНижня половина має бути жовтою, а не оранджевою - це важливо!!!А "оранджевою" - це з якої частини спектру?ЦитатаІ власне, мабуть, потрібно було б переробити увесь сайт...А ще краще - переписати з нуля ядро і glibc і розпочати війну за мир у всьому світі Не, що не кажіть, а люблю я цього хлопця. Настрій на ввесь день піднімає.
А ще краще - переписати з нуля ядро і glibc і розпочати війну за мир у всьому світі
Нижня половина має бути жовтою, а не оранджевою - це важливо!!! Американці ж не малюють зірки на своєму прапорі коричневим кольором... Виправте!
Цитата: Olexandr Kravchuk від 2006-05-05 12:23:02Нижня половина має бути жовтою, а не оранджевою - це важливо!!! Американці ж не малюють зірки на своєму прапорі коричневим кольором... Виправте!Будете так зі своєю бабусею розмовляти
ЦитатаЦитатаІ власне, мабуть, потрібно було б переробити увесь сайт...А ще краще - переписати з нуля ядро і glibc і розпочати війну за мир у всьому світі Не, що не кажіть, а люблю я цього хлопця. Настрій на ввесь день піднімає. Щось я подібної симпатії до вас не відчуваю. Відповім у вашому стилі: можна пустити собі в голову шматок свинцю, і перестати діставати інших через дрібні помилки зроблені з головною біллю і температурою тіла 37.7 (ага, я якомось чином зумів захворіти весною). Бо коли ти виходиш за рамки, гониш на інших, і вони у відповідь починають гнати на тебе, то це одне, а коли ти просто висловлюєш свою думку (нехай тупу й геть не компетенту!), і до тебе одна і та ж людина постійно пробує тебе осоромити перед іншими, то це є ніщо інше, як "упереджене ставлення модератора до певних учасників дискусії".
ЦитатаІ власне, мабуть, потрібно було б переробити увесь сайт...А ще краще - переписати з нуля ядро і glibc і розпочати війну за мир у всьому світі Не, що не кажіть, а люблю я цього хлопця. Настрій на ввесь день піднімає.
Перестаньте, ми з вами люди м'ягко кажучи, трохи інших поглядів на велику кількість важливих речей, однак, мені здалося, що маємо щось спільне, і це щось не таке вже й маленьке й мало важливе... Я не хочу вас образити, мені вже всерівно, що ви про мене думаєте, я лиш знаю, що ця думка значною мірою хибна, і, що тут ви ДУЖЕ не праві!