Опитування

Чи треба вводити гумористичну секцію

Так
18 (60%)
Ні
7 (23.3%)
Не знаю
5 (16.7%)

Проголосувало: 27

Автор Гілка: Чи треба вводити гумористичну секцію  (Прочитано 3298 раз)

zzandy

• Гість
Як ви вважаєте, чи варто ввести спеціальну секцію, таку як "Балачки" для гумористичних повідомлень, адже існує впеціальний жанр комп`ютерного гумору, яким бі могли ділитися користувачі LOU?
« Змінено: 2006-05-06 15:56:30 від zzandy »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Хороша думка! А то ця гумористична секція часом виникає в непризначених для цього тредах - просто клоуни не знають, куди подітись. Читаєш і думаєш: "Куди я потрапив?"

zzandy

• Гість
Вакансія - водій

Має володіти професіональними навичками водіння легкових і вантажних автомобілів, тролейбусів, трамваїв, поїздів метрополітену і фунікулера, дрезинами, екскаваторами, бульдозерами, бойовими машинами піхоти, сучасними легкими та важкими танками, що знаходяться на озброєнні країн СНД і НАТО. Обов`язкові навички ралійного та екстремального водіння, вітається досвід керування болідами F1.
       Знання та досвід ремонту поршньових та роторних двигунів, автоматичних та ручних коробок передач, систем запалювання, бортових комп`ютерів, АБС, навігаційних систем GPS і аудіосистем від провідних виробників - обов`язкові. Вітається досвід проведення кузовних та малярних робіт.
       Претенденти мають володіти сертифікатими BMW, Mercedes, GMC, а також справки про участь у міжнародних раллі не раніше ніж за два роки.
       Зарплатня 250-350$, визначається за результатами співбесіди.
« Змінено: 2006-05-18 22:49:55 від zzandy »

zzandy

• Гість
who | grep -i blonde | date; cd ~;
unzip; touch; strip; finger; mount; gasp; yes; uptime;
umount; sleep

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Щось я ніяк не можу зрозуміти суті останнього е-е-е.. жарту. Не поясните?
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
Я не є палким прихильником такої дошки і в подібні треди не заглядаю:

http://forum.gentoo.org.ua/index.php?s=548a07f4dd5af44ceb091fd639035b12&showforum=12

Якийсь гумор там примітивний, хто цікавиться українською політикою (жанр екстремального чорного гуморому над народом) то в цирку потім не сміється.
« Змінено: 2006-05-27 15:48:01 від hse »
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

zzandy

• Гість
Щось я ніяк не можу зрозуміти суті останнього е-е-е.. жарту. Не поясните?

Це сценарій pомантичного побачення з незнайомою білявкою виражений командами unix. Ось більш конкретний віріант для гентушников.

updatedb; locate; talk; date; cd; strip; look; touch; finger; unzip; uptime;
gawk; head; emerge --oneshot condom; mount; fsck; gasp;
more; yes; yes; yes; more; umount;
emerge -C condom; make clean; sleep
« Змінено: 2006-05-27 16:22:12 від zzandy »

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Цитата
Це сценарій pомантичного побачення з незнайомою білявкою виражений командами unix.
:-[
Другий мені більше подобається. :)
Хоч я і не гентушник  ::)
Читайте документацію - вона кермує.

zzandy

• Гість
Доречі, цей допис теж сюди підходить (в розіл "гумор"): Кумедні помилки у Windows

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
А ви знали, що прототип windows  розробив Сікорський... Вертоліт - машина здатна зависати в повітрі, чим не Windows? :)
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]