Автор Гілка: Уууу, як дістало попередження про рос. мову  (Прочитано 9213 раз)

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
А там у вас просто `символ' `символи' `символів' у вінь-1251.
Ось воно вам і висловило свою думку про літеру `jo', що з двома крапочками. :)

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
А там у вас просто `символ' `символи' `символів' у вінь-1251.
Ось воно вам і висловило свою думку про літеру `jo', що з двома крапочками. :)

Поправив, дякую. Гарний скрипт  [smiley=engel017.gif] - переписування відміняється.
[Fedora Linux]

Відсутній AGUtilities

• Новачок
  • *
  • дописів: 2
хм, очень интересно, а в чём собственно проблема? я, гражданин Украины, имею счастье любить линукс, живу в Крыму, решил примкнуть к настоящему www.linux.org пусть даже и ua, я не понимаю в чём проблема? я хочу говорить на русском, я же никого не оскорбляю и нинакого не наезжаю, в общем, кагда я регистрировался на www.linux.org.ua, я надеялся, что сдесь нормальные любители Linux и ненавистники винды, похоже я ошибался, пойду на www.linux.org.ru, так как на этом сайте сепоратисты удаляющие русскоязычные посты... правильно?
...и вообще, я как всегда рекомедую Linux...
...чую! Близится виндакапец!...

Praporshic

• Гість
Ні, не вірно. Тут видаляють те, що не відповідає правилам. Останній пост лишив лише для того, щоб було зрозуміло поставлене питання.
1. Підтримка державної мови - сепаратизм?  :o А мене в школі та у 2-х вищих навчальних закладах вчили інакше.
2. Тут немає людей які щось ненавидять. Не люблять, вважають вбогим - так. Інші звідси тікають швидко - тут місце професіоналів та тих, хто хоче ними бути.
І на довершення:
http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1172739784

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
что сдесь нормальные любители Linux и ненавистники винды, похоже я ошибался
На ЛОРі для таких як ви існує термін "красноглазый".

пойду на www.linux.org.ru, так как на этом сайте сепоратисты удаляющие русскоязычные посты... правильно?
На ЛОРі нацпол ріжуть нещадно. І повідомлення неросійською мовою теж. Ух, макском, націоналіст! ;D ;D

Praporshic

• Гість
2 Cthulhu:
Не напружуйтесь, пане, він вже нічого не скаже  [smiley=evil.gif]

2 AGUtilities:
Не знаєте мови - маєте гарний шанс почати її вивчення. Але вже під іншим ніком або десь так через тиждень-другий.
« Змінено: 2007-03-18 20:20:52 від Praporshic »

Praporshic

• Гість
Поправив, дякую. Гарний скрипт  [smiley=engel017.gif] - переписування відміняється.
А Konqueror все ще продовжує лаятись....