Автор Гілка: Складання повноважень модератора  (Прочитано 2164 раз)

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
Прошу зняти з мене права на модерування повідомлень так як я ними не користуюся все одно.  :-(

Я час від часу підправляю текст новин на головній сторінці (форматування, правопис) і це все.

[Fedora Linux]

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
Re: Складання повноважень модератора
« Відповідей #1 : 2007-10-11 13:38:49 »
На круглому числі 2222 ваші повноваження склалися.
(Таки done, а то вони не хотіли складатися, навіть категорію прибили... :)

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #2 : 2007-10-26 17:26:49 »
Прошу зняти з мене права на модерування повідомлень так як я ними не користуюся все одно.  :-(

Парадокс чи закономірнісь?
Ви - другий модератор, підпис якого був справжнім ім'ям і якому замуляв плюсомет.

Дайте, будь ласка, мені плюсометика на пару деньків: поприбивати всіх користувачів, в яких лише по одному повідомленню (і то -  в комерційних оголошеннях) та ще й вимагають, щоб в програмістів стаж був 3 роки (йолопи генерують нескінченний цикл, а в лінуксових програмах це - не припустимо, хоча в віндових - правило гарного тону  ;) ) дістали вже.

Щодо прохання про плюсомет: я пожартував - не треба мені його давати (і ним - теж).
« Змінено: 2007-10-26 17:28:22 від serg_ik »
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #3 : 2007-10-26 19:54:19 »
Парадокс чи закономірнісь?
Ви - другий модератор, підпис якого був справжнім ім'ям і якому замуляв плюсомет.

Плюсомет не те щоб муляє - просто якщо людина відчуває, що він зайвий, то й просить забрати.

З.І. Чесно кажучи, й сам останнім часом практично не маю можливості заходити на форум і єдине, що стримує від аналогічного до Володимирового прохання, так це небажання робити одночасний масовий відтік модераторів. Все ж хоч іноді а прибиваю який спам чи щось подібне  :-/
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #4 : 2007-10-29 13:10:08 »
єдине, що стримує від аналогічного до Володимирового прохання, так це небажання робити одночасний масовий відтік модераторів. Все ж хоч іноді а прибиваю який спам чи щось подібне  :-/
Не хвилюйтесь: Ктулху за всіма пригляне  ;)
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.