Автор Гілка: Цікавий феномен з голосуванням  (Прочитано 2344 раз)

TuxRoot

• Гість
На головній чомусь було відновлено голосування "Вдома Ви...", що дуже цікаво тим що тема закрита, плюс останій допис був ой як давно. Баґ рушію ЩОДО?

Михайло Даниленко

• Гість
Re: Цікавий феномен з голосуванням
« Відповідей #1 : 2007-12-20 21:35:23 »
Головна сторінка != ЩоДО. Принаймні, поки що.
Вона використовує несортований порядок файлів, отож, або хтось щось зробив з тим опитуванням, чи що, але система видала саме цей файл першим.

TuxRoot

• Гість
« Відповідей #2 : 2007-12-21 16:16:51 »
Ну це я знаю. Так мені цікаво хто і що, напевно наші панова модератори, тоді виникає інтерес, що при редагувані в темі змусило  ЩОДО реанувати на це? Невже будь-яка зміна на це здібна?

P.S. Тепер дещо ясно. ЩОДО має деякі недоліки.
« Змінено: 2007-12-21 17:36:36 від TuxRoot »

Михайло Даниленко

• Гість
« Відповідей #3 : 2007-12-21 18:19:58 »
А, вибачаюся, тільки що глянув у код. Воно таки проходить по всіх, вишукуючи останню змінену гілку. Отож, хтось щось зробив з гілкою, що на ній оновилася дата модифікації.

TuxRoot

• Гість
« Відповідей #4 : 2007-12-21 19:39:39 »
Галка чи тема? Бо я наприклад замітив таку річ, як можна будь-яке голосування(крім закритого) винести на головну тобто останньо модифікованим.

Михайло Даниленко

• Гість
« Відповідей #5 : 2007-12-21 20:47:29 »
Тема. По-перше, бачив код, по-друге перевіряв - голосуй-не голосуй, на головну сторінку не потрапить. А от якщо написати щось, навіть, якщо потім вилучити - дата оновиться, й оп-ля.

TuxRoot

• Гість
« Відповідей #6 : 2007-12-21 22:59:29 »
А от якщо написати щось, навіть, якщо потім вилучити - дата оновиться, й оп-ля.
Бінго! В цьому не помічаєте таку річ як баг? Бо мені здається, що це він і є. Але якщо так продумано то вибачайте за підняту зайву паніку. А то будь-який користувач може підняти опитування. Чи то я глибоко заліз і воно не являється чимось вагомим?