а адміністратор раптом може знайти нову роботу, народити дитину тощо...
Цитата: DalekiyObriy від 2008-03-31 18:01:48а адміністратор раптом може знайти нову роботу, народити дитину тощо...Можу Вас впевнити, що поточні адміністратори не можуть народити дитину з біологічних причин.
Цитата: prapor від 2008-03-31 18:15:43Цитата: DalekiyObriy від 2008-03-31 18:01:48а адміністратор раптом може знайти нову роботу, народити дитину тощо...Можу Вас впевнити, що поточні адміністратори не можуть народити дитину з біологічних причин.В армію заберуть...
...якщо вже підемо на форк дуже б хотілося мати можливість бачити всі нові повідомлення гамузом, щоб не клацати вперед/назад по піктограмках «new»
Цитата: DalekiyObriy від 2008-04-03 22:05:04...якщо вже підемо на форк дуже б хотілося мати можливість бачити всі нові повідомлення гамузом, щоб не клацати вперед/назад по піктограмках «new»http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?action=recent;display=8 ?
Не розумію: яка телепатам користь від /etc/issue та uname -rЩе lspci - розумію.
- А от твоего “ктотама” какая польза?- А такая!- Какая?- Придёт чужой человек, когда нас дома нет...
тому питаю чи можна заставити щоб fsck при старті запускався з параметром -у ...
колупайте інітскрипти - це дистрозалежне
З fsck вам класний новачок трапився.
Я б такому рекомендував: "не лізь - руки повідбиваю".
fsck -y як на мене краще робити лише в випадках конкретного падіння фс,
і не псувати інітскріпти, які нормалбно працюють.
А ще порекомендував в би останню Федору - там взагалі нема ніяких питань що до стану фс навіть при вимиканні компа рубильником на щитку.
До того ж ідея рута ro справді чудова колись і собі треба буде щось подібне реалізувати (Хочка вона для сервера чудова, а в мене десктоп - тут інші проблеми).