не вказуйте мені що робити - я в вас поради не питав.
Цитата: prapor від 2008-05-29 17:39:25Повідомлення видалялись бо:1. Це був відвертий флейм з переходом на особистості.2. Цензурувати повідомлення, видаляючи лише їх шматки, в мене немає "часу та натхнення".Здоров був!Ну, і чого закрив тему "802.11b/g wireless LAN"?Займаєшся самоуправством?
Повідомлення видалялись бо:1. Це був відвертий флейм з переходом на особистості.2. Цензурувати повідомлення, видаляючи лише їх шматки, в мене немає "часу та натхнення".
до речі, пишеться з великої літери
не буду встрягати у гостру дискусію, алеЦитатадо речі, пишеться з великої літери«ви» пишеться з малої літери. http://www.madslinger.com/mova/pravopys-2007/rozdil-1.html#toc89
Український правопис / Ін-т мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України, Ін-т укр. мови НАН України. — К. : Наук. думка, 2007. — 288 с. Видання 2007 року виходить з уточненнями, пов’язаними зі змінами в українській граматиці, що сталися останнім часом.
Тоді пробачте мені що мав таке нахабство без дозволу проголосувати у Вашому опитуванні - табличка "тільки для запрошених" була прибита з внутрішньої сторони дверей...
Якби тут буб окремий підфорум для таких впертих "чайників" як Max_UA, то цієї ситуації б не виникло.
Я кажу про те, що LOU можливо міг би переглянути свою політику в бік розширення своєї аудиторії. [...] Бо якщо взяти статистику нових користувачів - тут повний застій.
Я розумію, що для команди перекладачів краще один добрий ніж сто ніяких, і я це підтримую, бо невелика група завжди більш продуктивна і керована в роботі.
Це було його перше призначення, але зараз LOU може розширитись і спокійно стати основним ресурсом для україномовної спільноти яка цікавиться вільним ПЗ.
Наприклад, буде якийсь студент роботу про ВПЗ писати, і спитається його Вчена рада на іспиті "шо ти за переклад термінологїі такий дивний придумав собі", а він їм скаже - "та ви не шарите, це правильний переклад, всюди вже застосовується" і як доказ - лінк на LOU зразу...
тусуйте на інші форуми lafox, lor, linux.kiev.ua, root.od.ua. Шукайте й пишіть свої відповіді на всіх цих форумах, ми зараз якраз думаєм як їх об`єднати...