Опитування

Метод дії на користувача Max_UA

Довічне блокування.
Блокування на значний термін (кілька місяців).
Лишити у якості місцевого клоуна.

Автор Гілка: Max_UA  (Прочитано 9058 раз)

Praporshic

• Гість
Re: Max_UA
« Відповідей #15 : 2008-06-15 11:15:49 »
Читати причину бану до повного просвiтлiння.
Бан не через дурнi запитання, а через порушення правил поведiнки. Зокрема - тиск на модератора.

P.S. не маю можливостей дискутувати - телефон лише з us & ru.

Відсутній anatolijd

• Графоман
  • дописів: 325
« Відповідей #16 : 2008-06-16 01:27:38 »
не вказуйте мені що робити - я в вас поради не питав.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #17 : 2008-06-16 15:47:27 »
не вказуйте мені що робити - я в вас поради не питав.
Я у Вас також. Але це дозволило Вам (до речі, пишеться з великої літери) вказувати, що робити мені.

До речі, тупий флеш-моб (мені ліньки дивитись хто його влаштував у логах сервера) не має сенсу. Користувач вже заблокований на 6 місяців. І якщо хтось вважає що я мав не помітити таке:
Повідомлення видалялись бо:
1. Це був відвертий флейм з переходом на особистості.
2. Цензурувати повідомлення, видаляючи лише їх шматки, в мене немає "часу та натхнення".
Здоров був!
Ну, і чого закрив тему  "802.11b/g wireless LAN"?
Займаєшся самоуправством?
ще й у гілці про дев'яту федору (а не в особистих повідомленнях - єдине місце де може бути задане подібне питання модератору), то він глибоко помиляється.

І якщо вже ті, кого не запрошували, висловлюють свою думку, то трохи додам з загального правового поля:
якщо людина працює на користь своєї держави, добре працює, але часто порушує правила поведінки у суспільстві, то її від суспільства ізолюють, якою корисною ця людина не була б. Їй дають змогу працювати на користь суспільства або у виправних закладах, або у спеціальних медичних установах.

P.S. Якщо хтось вважає що я погано виконую модераторські обов'язки - нехай піднімає питання про позбавлення мене модераторських повноважень. Я і без цього маю чим зайнятись.
« Змінено: 2008-06-16 15:48:53 від Praporshic »

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #18 : 2008-06-16 19:35:51 »
Off-topic:
не буду встрягати у гостру дискусію, але
Цитата
до речі, пишеться з великої літери
«ви» пишеться з малої літери.
http://www.madslinger.com/mova/pravopys-2007/rozdil-1.html#toc89
« Змінено: 2008-06-16 19:36:12 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
« Відповідей #19 : 2008-06-16 19:55:00 »
Off-topic:
не буду встрягати у гостру дискусію, але
Цитата
до речі, пишеться з великої літери
«ви» пишеться з малої літери.
http://www.madslinger.com/mova/pravopys-2007/rozdil-1.html#toc89
Цитата
Український правопис / Ін-т мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України, Ін-т укр. мови НАН України. — К. : Наук. думка, 2007. — 288 с. Видання 2007 року виходить з уточненнями, пов’язаними зі змінами в українській граматиці, що сталися останнім часом.
От халепа, а мені 10 років тому за це двійки ставили.... Цікаво, коли "науковці-мовознавці" припинять гратися з мовою?

Відсутній anatolijd

• Графоман
  • дописів: 325
« Відповідей #20 : 2008-06-17 12:21:09 »
Тоді пробачте мені що мав таке нахабство без дозволу проголосувати у Вашому опитуванні - табличка "тільки для запрошених" була прибита з внутрішньої сторони дверей...
Я не кажу що ви погано виконуєте модераторські обов'язки. Я лише кажу що в цьому конкретному випадку я думаю інакше. От і все. Зважати на мою думку чи ні - то ваше право,  як учасника форуму так і модератора.   Я кажу про те, що LOU можливо міг би переглянути свою політику в бік розширення своєї аудиторії.

Якби тут буб окремий підфорум для таких впертих "чайників" як Max_UA, то цієї ситуації б не виникло.
Чайники би собі спілкувались і флудили в своїй гілці форуму, допоки не знайшли б рішення або їм не набридло. В перекладацькі гілки вони б не мали права дописувати, відповідно не задавали би питань в тих гілках де вони не бажані. Чайники не заважали б людям які займаються перекладом і не мозолили б їм очі.
А гуру-перекладачі,  іноді при бажанні, могли б дати цінну пораду чайникам. Я думаю що це могло б зробити linux.org.ua більш популярним ресурсом ніж він є зараз. Бо якщо взяти статистику нових користувачів - тут повний застій.

Я розумію, що для команди перекладачів краще один добрий ніж сто ніяких, і я це підтримую, бо невелика група завжди більш продуктивна і керована в роботі.
Але ж Linux.org.ua не є суто для тих хто створює українську документацію. Це було його перше призначення, але зараз LOU може розширитись і спокійно стати основним ресурсом для україномовної спільноти яка цікавиться вільним ПЗ. Це не заважатиме в роботі над створенням української документації, навпаки дасть можливість випробувати вдалість перекладу в повсякденному спілкуванні, а головне - досвід практичного застосування цього перекладу.
Наприклад, буде якийсь студент роботу про ВПЗ писати, і спитається його Вчена рада на іспиті "шо ти за переклад термінологїі такий дивний придумав собі", а він їм скаже - "та ви не шарите, це правильний переклад, всюди вже застосовується" і як доказ - лінк на LOU зразу...

Ну а якщо це в плани засновників сайту не входить - ну тоді як я казав, тоді треба написати великими буквами на ході що форум "лише для обговорення проблем створення якісного українського перекладу", тому якщо в вас просто питання про застосування вільного ПЗ - тусуйте на інші форуми  lafox, lor, linux.kiev.ua, root.od.ua.  Шукайте й пишіть свої відповіді на всіх цих форумах, ми зараз якраз думаєм як їх об`єднати...
« Змінено: 2008-06-17 12:28:24 від anatolijd »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #21 : 2008-06-17 12:41:10 »
Тоді пробачте мені що мав таке нахабство без дозволу проголосувати у Вашому опитуванні - табличка "тільки для запрошених" була прибита з внутрішньої сторони дверей...
Угу, тобто перше повідомлення у гілці - внутрішня сторона дверей... Чи то на виборах теж спочатку ставимо відмітку а потім дивимось програму відповідної партії?

Якби тут буб окремий підфорум для таких впертих "чайників" як Max_UA, то цієї ситуації б не виникло.
Тобто місце, де можна порушувати правила поведінки? Не дочекаєтесь. Для тих кто поліз слід за Raven`ом у танк: Max_UA забанено не за дурні питання а за порушення правил поведінки.

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #22 : 2008-06-17 13:36:09 »
/me копняками виганяє anatolijd з танку.

Я кажу про те, що LOU можливо міг би переглянути свою політику в бік розширення своєї аудиторії. [...] Бо якщо взяти статистику нових користувачів - тут повний застій.
"Розширення аудиторії" == "збидлювання". Ставити це собі за мету - означає поховати те, що вже є. З таким підходом ЛОУ миттєво перетвориться на клуб школярів, які обговорюють алгоритм зміни теми іконок - це в утопічному випадку. А щодо заборони дописів в розділи перекладу - більшої дурниці я давно не чув. Хто цей дозвіл даватиме? Великий і мудрий anatolijd? Та й кому з тих школярів цікаво буде писати там...

Я розумію, що для команди перекладачів краще один добрий ніж сто ніяких, і я це підтримую, бо невелика група завжди більш продуктивна і керована в роботі.
Мгм... і хто ними керує? Існує таємна ложа перекладачів, і якщо хтось порушує її правила, то до нього вночі приходять люди в чорних масках?

/me підозріливо поглядає на yurchor

Це було його перше призначення, але зараз LOU може розширитись і спокійно стати основним ресурсом для україномовної спільноти яка цікавиться вільним ПЗ.
Ласкаво просимо з анабіозу! Зараз літо 2008 року, повітря ще здебільшого придатне для дихання, віндікапець йде своїм ходом, а неофіти на ЛОУ можуть задати питання і здебільшого отримують відповідь.

Наприклад, буде якийсь студент роботу про ВПЗ писати, і спитається його Вчена рада на іспиті "шо ти за переклад термінологїі такий дивний придумав собі", а він їм скаже - "та ви не шарите, це правильний переклад, всюди вже застосовується" і як доказ - лінк на LOU зразу...
А за лінком root_x ділиться досвідом. Після чого студента саджають за замах на життя викладачів.

Я серйозно, ви що, не помічаєте логічних протиріч у своїх пропозиціях?

тусуйте на інші форуми  lafox, lor, linux.kiev.ua, root.od.ua.  Шукайте й пишіть свої відповіді на всіх цих форумах, ми зараз якраз думаєм як їх об`єднати...
"Счастья для фсєх, даром, и пусть нікто нє уйдьот обіженним..." А ви макскома повідомили, що збираєтесь об'єднувати lor з linux.kiev.ua?