Автор Гілка: Загальна кількість учасників: 2001  (Прочитано 2943 раз)

Praporshic

• Гість
Дивлюсь я на той напис, і ніяк не можу зрозуміти: звідки така кількість зареєстрованих учасників? Може треба провести "чистку рядів" та видалити "мертві душі"?

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
Re:  Загальна кількість учасників: 2001
« Відповідей #1 : 2007-03-25 14:50:33 »
Уже 2002 :)
Я деякий час назад слідкував за цим. Реєструється по 2-4 користувачі кожен день.
Не знамо для чого, бо більшість з них он-лайн бувають лише в день реєстрації.
Тоді може зробити щось типу цього:
for file in "${yabb_members_dir}/"*.vars ; do
        reg="$(grep 'regtime' "${file}" | cut -d \" -f 2)"
        ol="$(grep 'lastonline' "${file}" | cut -d \" -f 2)"
        if (( ol - reg < some_value_like_one_day )) && (( ol < some_date_say_month_ago )) ; then
                mv -v "${file%.vars}."* "${some_backup_dir}"
        fi
done
Ось тільки треба ще після цього докласти зміни до всіх інших файлів, як memberinfo.txt, memberlist.txt... Але я бачив там в центрі керування якісь дії типу перебудови списку користувачів - може це воно.
А ще можна перевіряти чи не встиг користувач щось запостити, щоб ExMember'ів не плодити.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #2 : 2007-03-25 16:11:15 »
не бачу причини, чому ви цим переймаєтесь? У мене 3000 користувачів на IPB, і всі таблиці з користувачами займають близько 1 меґабайта на диску. От коли буде 100 000, тоді можна буде думати. Я знаю, багато хто реєструється просто так, а активно писати може почати через півроку, наприклад. і т.п.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #3 : 2007-03-26 19:58:59 »
Моя думка - хай живуть. Тим паче, що наразі навіть почухатись не маю коли, не те що перейматись пошуками мертвих душ.

/me починає гризти мешти і дико заздрити Сергію Єгорову, котрий знаходить на це час
Читайте документацію - вона кермує.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #4 : 2007-03-26 20:42:22 »
/me починає гризти мешти і дико заздрити Сергію Єгорову, котрий знаходить на це час

Так, я ще й іграшку собі придбав (хотів сказати нову, але вона вже далеко не нова ;) ): Packard Bell 850 M/Board + K6-2 233 + 32 Mb SIMM. Наздоганяю те, що пройшло повз мене  8-)

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #5 : 2008-12-24 21:47:34 »
Я знаю, багато хто реєструється просто так, а активно писати може почати через півроку, наприклад. і т.п.
Абсурд!!!
/me вже через місяць не пам'ятає свою паролю на баґзілі вайна (чим страшно переймається), а ви хочете, щоб хтось через півроку пам'ятав...
Пропоную повидаляти привидів за правилом: останній вхід - більше року тому і кількісь допиів - нуль. Таким чином самовільно не з'являтимуться "предки" і звільнятиметься простір імен для забудькуватих користувачів.

Не вірите в існування забудьок - дивіться сюди http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?action=ml;sort=mlletter;letter=s;start=120

Off-topic:
Я б принагідно і про анонімусів висловився, але так і бути - не годуватиму тролів  ;)
« Змінено: 2008-12-24 21:59:47 від serg_ik »
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Pablo

• Дописувач
  • **
  • дописів: 96
  • Погроміст
« Відповідей #6 : 2008-12-25 19:04:53 »
Flame:
З переляку увійшов на форум, а не читаю його в ролі гостя, як зазвичай.
Тихіше їдеш -дальше будеш...
від місця призначення