четвертий флудер ЛОУ, боже, який жах.слава богу, що та шкала ККД не міряє.
Угу, а врахуйте, що Володимир Лісівка та Cthulhu вже практично не пишуть... Але нічого - я вас скоро дожену.
Цікаво, що означає слово "практично"?
Reputation mod існує, але чи спрацює він тут?
Корисною є шкала, що малюється на основі подяк, виражених учаснику.
Корисною є шкала, що малюється на основі подяк, виражених учаснику. Адже флудіння в балачках і задавання купи питань не визначають рівень знань, чого не скажеш про інформативні повідомлення, що допомагають вирішити проблему.Наприклад: один користувач задає питання, а інший йому правильно й точно відповідає, завдяки чому проблема вирішується. І їм обом додається по одному повідомленню, які однаково впливають на рейтинг. Хіба ці пости рівносильні між собою?
Цитата: funtik від 2009-02-23 17:50:30Корисною є шкала, що малюється на основі подяк, виражених учаснику.Ну, ніхто проти немаэ нічого. Просто я питав за існуючу шкалу.
Гм. Може зробимо не так? Можна просто прибрати зі сторінки з дописами лічильники дописів і зірочки. Тоді не буде спокуси мірятися ними.Off-topic:Чого я про це взагалі подумав: такий підхід дозволить сильно зменшити динамічність сторінки із дописами. Тоді можна подумати про те, щоб замість генерувати кожен раз сторінку наново просто зберегти готовий html і віддавати його статично. А коли щось зміниться, що представлене на цій сторінці (наприклад, підпис користувача, який туди щось написав) - просто вилучити статичну версію сторінки, й її буде згенеровано наново при новому запиті.