Автор Гілка: Співпраця  (Прочитано 1459 раз)

Відсутній m31

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • I Love YaBB 2!
Співпраця
« : 2009-03-06 23:54:58 »
Доброго дня шановне товариство.
Зараз я потрохи пишу портал root.od.ua, в основному переробляючи всі ресурси osdn.org.ua та linux.kiev.ua до актуального виду. Можна сказати, втілюю до життя старий задум створення єдиного всеукраїнського порталу.
Але в нас на порталі нема форума, спочатку ми спробували подружитися с root.ua, але щась діло стоїть на місті і нічого не відбувається.
Як адміністрація, та спільнота linux.org.ua дивиться на те, щоб разом спробувати попрацювати?

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Співпраця
« Відповідей #1 : 2009-03-07 00:02:39 »
А який вигляд це матиме? ЛОУ буде частиною одного сайту? Тільки тоді ще доведеться міняти мовну політику, адже Україна - багатонаціональна держава, всякі люди заходитимуть.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній m31

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #2 : 2009-03-07 00:14:17 »
Так, частина одного порталу, а саме основним форумом.
Що стосується мови, вибір залишиться за адміністрацією форума. Прошу зараз не дискутувати на цю тему, так як вона вже обговорювалась не один раз.
Я для свого журналу основною вибрав українську, але матеріали йдуть різними мовами(укр та рус). Що стосується порталу. Тут поки що російська, але в планах на майбутнє основною зробити українську, а матеріали(новини, статті, замітки, тощо..., публікувати на різних мовах).

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #3 : 2009-03-07 13:32:33 »
Та я не дискутую - просто цікавлюся.
« Змінено: 2009-03-07 13:33:00 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,