Автор Гілка: Список адмінподій.  (Прочитано 1948 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Список адмінподій.
« : 2009-03-08 16:10:37 »
Пропоную адміністратору створити гілку, видиму для модераторів та йому самому, де всі вищеперелічені особи залишали-б звіт про свої дії - не тільки про бан, але-й про причини замикання, перенесення та вилучення гілок та інших дій.
Гадаю, було-б зручно, бо часто доводилося стукати до prapor'a і питати "А що сталося?"
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
Re: Список адмінподій.
« Відповідей #1 : 2009-03-08 16:33:08 »
Створив, хоча можна було б зробити якусь більш цікаву річ:
* зробити обов'язкове введення причини зняття з запобіжника;
* лог всіх дій модераторів (щоправда тоді доведеться мати окремого користувача для звичайного життя і для адміністративної роботи);
* додати іще одну кнопку меню для запису довільних повідомлень в лог, який зараз містить лише записи про бан.
Перше потребує мінімального переписування, але тоді модератори повинні завжди ставити на запобіжник по закінченню роботи.
Друге потребує порядної кількості дописування, тому мені зовсім не хочеться за нього братися.
Третє легко дописується.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #2 : 2009-03-08 16:40:26 »
Дякую. Запобіжника я просив для того що-б після вдалого дня вчителя випадково не натиснути замість "Процитувати" - "Вилучити". Жартую. Але довільний лог - це було-б добре.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #3 : 2009-03-08 19:56:34 »
Є лог. Увага, працює лише у знятому з запобіжника стані.
Лог можуть переглядати й звичайні користувачі, хоча їм я кнопки в меню не робив (варто?).
« Змінено: 2009-03-08 19:57:52 від ISBear »

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #4 : 2009-03-08 23:24:32 »
хоча їм я кнопки в меню не робив (варто?).
Гадаю, не варто, хто сильно захоче - знайде це посилання тут, в адміністраторській, а новачки не будуть даремно нервувати.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Михайло Даниленко

• Гість
« Відповідей #5 : 2009-03-09 10:34:31 »
Ага, я забув додати відповідні пункти меню неглобальним модераторам. Найближчими днями виправлю.

Михайло Даниленко

• Гість
« Відповідей #6 : 2009-03-12 12:05:30 »
Нажаль, для неглобальних модераторів запобіжник та лог зробити не вдасться. Проблема в тому, як ЩоДО встановлює права модераторам - вони діють лише коли користувач знаходиться всередині розділу, де він є модератором. Отож коли модератор спробує відправити повідомлення до логу, він вийде за межі розділу, права з нього знімуться, і в лог його не пустить. Іще запобіжник можна було б дозволити усім користувачам - на звичайного користувача він просто ніяк не діє, але лог...