ЦитатаЯ вмикаю «не показувати зображення» майже завждиа скріншоти, графіки тощо?
Я вмикаю «не показувати зображення» майже завжди
Цитата: Олександр Барановський від 2009-06-02 21:55:30Цитата: Moses від 2009-06-02 13:13:49Маю кілька пропозицій щодо покращення вигляду форуму та зручности роботи із ним....Мимоволі виникає відчуття дешевості й непрофесійності.Як на мій погляд, привабливість форуму залежить не від кількості і розмірів зображень... У мене сумніви у професійності виникають, коли я заходжу на якийсь сайт, а там ніякої інформації, лише Изображение, Изображение, ..., або Image, Image, ... Веб-майстер(?) не потрудився навіть альтернативний текст для зображень написати. (Я вмикаю «не показувати зображення» майже завжди).Мені на форумі подобається спілкуватися з розумними людьми і знаходити нові знання. А фотографії, без сумніву, доречні на форумі фотографів.Щасливий за Вас, та я геть не про те.
Цитата: Moses від 2009-06-02 13:13:49Маю кілька пропозицій щодо покращення вигляду форуму та зручности роботи із ним....Мимоволі виникає відчуття дешевості й непрофесійності.Як на мій погляд, привабливість форуму залежить не від кількості і розмірів зображень... У мене сумніви у професійності виникають, коли я заходжу на якийсь сайт, а там ніякої інформації, лише Изображение, Изображение, ..., або Image, Image, ... Веб-майстер(?) не потрудився навіть альтернативний текст для зображень написати. (Я вмикаю «не показувати зображення» майже завжди).Мені на форумі подобається спілкуватися з розумними людьми і знаходити нові знання. А фотографії, без сумніву, доречні на форумі фотографів.
Маю кілька пропозицій щодо покращення вигляду форуму та зручности роботи із ним....Мимоволі виникає відчуття дешевості й непрофесійності.
Але, повторюю, я не бачу, як більший розмір аватарок і додаткові зображення можуть збільшити привабливість форуму, підвищити зручність користування, покращити вигляд форуму і т.д.
Мабуть, я повинен був ілюструвати прикладами свої твердження. Наприклад, на мій погляд, сайт gerfins.ua просто жахливий: я не можу побачити ніякої корисної інформації, поки не увімкну зображення. За іронією долі, це сайт фотографів. :-)
Та й від "утискання" розмірів малюнку форумними засобами я не у захваті. Хтось казав про навантаження на сервер - ось воно. Зайвий трафік? ось він.
Стосовно свого бачення користі від "пунктових" зображень я вже детально пояснив у темі з відповідним опитуванням.
...у нас з вами надто різні погляди на зручність...
Цитата: Олександр Барановський від 2009-06-06 20:34:05Мабуть, я повинен був ілюструвати прикладами свої твердження. Наприклад, на мій погляд, сайт gerfins.ua просто жахливий: я не можу побачити ніякої корисної інформації, поки не увімкну зображення. За іронією долі, це сайт фотографів. :-)Дизайн сайту дуже пристойний. Але верстання - жахливе. Вірніше, тут і верстки-то особливої немає: так, шаблон, порізаний на три горизонтальні смуги, плюс футер. Лебедєв плаче кровавими слізьми. Саме через верстку й незручности у роботі із сайтом. Тож, ваш приклад, у контексті даного обговорення, нічого не ілюструє.
Лебедєв плаче кровавими слізьми.
Цитата: Moses від 2009-06-09 10:02:03Лебедєв плаче кровавими слізьми.Теж мені авторитета знайшли. На розробленому його студією сайті банку «Райффайзен-Аваль» я ледь знаходжу потрібні мені речі. На сайті «Київстар» не на багато краще.