1) Пропоную збільшити ліміт на розмір аватарок. Хоча б по вазі. Хоча б до 20 Кб.
Аргументація: дивитися на маленькі, невиразні аватарки з джпегівськими артефактами якось сумно. Мимоволі виникає відчуття дешевості й непрофесійності.
Цитата: Moses від 2009-06-02 13:13:491) Пропоную збільшити ліміт на розмір аватарок. Хоча б по вазі. Хоча б до 20 Кб. А у нас він хіба є?
Цитата: Moses від 2009-06-02 13:13:49Аргументація: дивитися на маленькі, невиразні аватарки з джпегівськими артефактами якось сумно. Мимоволі виникає відчуття дешевості й непрофесійності.Хто б казав
2) Додати якусь графіку на головну сторінку форуму напроти назв підфорумів. Бо без певної звички знаходити потрібний підфорум, а особливо серед тих, що присвячені дистрибутивам, дуже незручно.Якщо буде Ваша згода, можу підібрати графіку, щоб не марнувати Ваш час.
Я так розумію, що є. І хоч напряму юзверю зауваження не робиться, проте руший автоматично масштабує зображення. Так моя, як і Ваша, аватарки змасштабовані до 65х65, у той час як аватарка yurchor, яка важить менше, не масштабується (дивно, в профілі масштабується, а в темах - ні).Але суть не в тому. Хай я не правий - тоді пропозиція звучатиме так: "не утискати аватарки до розмірів, менших за, хоча б, 100х100".
Маю кілька пропозицій щодо покращення вигляду форуму та зручности роботи із ним....Мимоволі виникає відчуття дешевості й непрофесійності.
Я вмикаю «не показувати зображення» майже завжди
Цитата2) Додати якусь графіку на головну сторінку форуму напроти назв підфорумів. Бо без певної звички знаходити потрібний підфорум, а особливо серед тих, що присвячені дистрибутивам, дуже незручно.Якщо буде Ваша згода, можу підібрати графіку, щоб не марнувати Ваш час.ви про що??
Цитата: Moses від 2009-06-02 13:13:49Маю кілька пропозицій щодо покращення вигляду форуму та зручности роботи із ним....Мимоволі виникає відчуття дешевості й непрофесійності.Як на мій погляд, привабливість форуму залежить не від кількості і розмірів зображень... У мене сумніви у професійності виникають, коли я заходжу на якийсь сайт, а там ніякої інформації, лише Изображение, Изображение, ..., або Image, Image, ... Веб-майстер(?) не потрудився навіть альтернативний текст для зображень написати. (Я вмикаю «не показувати зображення» майже завжди).Мені на форумі подобається спілкуватися з розумними людьми і знаходити нові знання. А фотографії, без сумніву, доречні на форумі фотографів.
Щодо 100х100 - моя думка: додати опитування (де мали б враховуватись голоси тільки користувачів) і за результатами уже приймати рішення. Мене особисто й так влаштовує.
Мабуть про малюнки теж створюйте опитування (бажано теж з прикладом) - технічна можливість є, я особисто нічого проти не маю.
Пункт підменю, згідно із моєю пропозицією, має виглядати приблизно так:
Правда адміну прийдеться на кожен окремо писати код...
Чого на кожен окремо? Робимо common naming scheme - і вперед. Тим більше, що ябб й так робить виняток для смітника.