Автор Гілка: Зовнішня привабливість форуму  (Прочитано 2877 раз)

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • дописів: 156
  • Наша рросповідь...
Маю кілька пропозицій щодо покращення вигляду форуму та зручности роботи із ним.

1) Пропоную збільшити ліміт на розмір аватарок. Хоча б по вазі. Хоча б до 20 Кб.
Аргументація: дивитися на маленькі, невиразні аватарки з джпегівськими артефактами якось сумно. Мимоволі виникає відчуття дешевості й непрофесійності.

2) Додати якусь графіку на головну сторінку форуму напроти назв підфорумів. Бо без певної звички знаходити потрібний підфорум, а особливо серед тих, що присвячені дистрибутивам, дуже незручно.
Якщо буде Ваша згода, можу підібрати графіку, щоб не марнувати Ваш час.

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
Re: Зовнішня привабливість форуму
« Відповідей #1 : 2009-06-02 16:06:49 »
1) Пропоную збільшити ліміт на розмір аватарок. Хоча б по вазі. Хоча б до 20 Кб.
:o А у нас він хіба є?
Аргументація: дивитися на маленькі, невиразні аватарки з джпегівськими артефактами якось сумно. Мимоволі виникає відчуття дешевості й непрофесійності.
Хто б казав :D
« Змінено: 2009-06-02 16:07:42 від cadca »
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • Наша рросповідь...
« Відповідей #2 : 2009-06-02 17:07:53 »
:o А у нас він хіба є?
Я так розумію, що є. І хоч напряму юзверю зауваження не робиться, проте руший автоматично масштабує зображення. Так моя, як і Ваша, аватарки змасштабовані до 65х65, у той час як аватарка yurchor, яка важить менше, не масштабується (дивно, в профілі масштабується, а в темах - ні).
Але суть не в тому. Хай я не правий - тоді пропозиція звучатиме так: "не утискати аватарки до розмірів, менших за, хоча б, 100х100".

Хто б казав :D
Перепрошую?
Так, у мене гіф, але цей формат має відомі обмеження. Моя аватарка є майже монохромною, тож використання гіфу не спричинило втрати графічної інформації. Це?
Від моїх 100х100 реально лишилось 65х65.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #3 : 2009-06-02 17:15:32 »
та, розмір варто збільшити до 100х100.

Цитата
2) Додати якусь графіку на головну сторінку форуму напроти назв підфорумів. Бо без певної звички знаходити потрібний підфорум, а особливо серед тих, що присвячені дистрибутивам, дуже незручно.
ви про що??
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
« Відповідей #4 : 2009-06-02 18:10:22 »
Я так розумію, що є. І хоч напряму юзверю зауваження не робиться, проте руший автоматично масштабує зображення. Так моя, як і Ваша, аватарки змасштабовані до 65х65, у той час як аватарка yurchor, яка важить менше, не масштабується (дивно, в профілі масштабується, а в темах - ні).
Але суть не в тому. Хай я не правий - тоді пропозиція звучатиме так: "не утискати аватарки до розмірів, менших за, хоча б, 100х100".
Чому так відбувається можна зрозуміти, якщо глянути на адреси зображень-аватарок. Щодо 100х100 - моя думка: додати опитування (де мали б враховуватись голоси тільки користувачів) і за результатами уже приймати рішення. Мене особисто й так влаштовує.
« Змінено: 2009-06-02 18:12:27 від cadca »
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній Олександр Барановський

• Графоман
  • дописів: 366
« Відповідей #5 : 2009-06-02 21:55:30 »
Маю кілька пропозицій щодо покращення вигляду форуму та зручности роботи із ним.
...
Мимоволі виникає відчуття дешевості й непрофесійності.
Як на мій погляд, привабливість форуму залежить не від кількості і розмірів зображень... У мене сумніви у професійності виникають, коли я заходжу на якийсь сайт, а там ніякої інформації, лише Изображение, Изображение, ..., або Image, Image, ... Веб-майстер(?) не потрудився навіть альтернативний текст для зображень написати. (Я вмикаю «не показувати зображення» майже завжди).

Мені на форумі подобається спілкуватися з розумними людьми і знаходити нові знання. А фотографії, без сумніву, доречні на форумі фотографів.
У своїх заявках дехто з науковців описував, якими корисними будуть їхні заплановані дослідження для національних інтересів, тоді як насправді ними рухала щира наукова допитливість і бажання написати пару статей.
Станіслав М. Улям, «Пригоди математика»

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #6 : 2009-06-02 23:31:34 »
Цитата
Я вмикаю «не показувати зображення» майже завжди
а скріншоти, графіки тощо?
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • Наша рросповідь...
« Відповідей #7 : 2009-06-02 23:42:54 »
Цитата
ви про що??
Пункт підменю, згідно із моєю пропозицією, має виглядати приблизно так:

...
Мимоволі виникає відчуття дешевості й непрофесійності.
Як на мій погляд, привабливість форуму залежить не від кількості і розмірів зображень... У мене сумніви у професійності виникають, коли я заходжу на якийсь сайт, а там ніякої інформації, лише Изображение, Изображение, ..., або Image, Image, ... Веб-майстер(?) не потрудився навіть альтернативний текст для зображень написати. (Я вмикаю «не показувати зображення» майже завжди).

Мені на форумі подобається спілкуватися з розумними людьми і знаходити нові знання. А фотографії, без сумніву, доречні на форумі фотографів.
Щасливий за Вас, та я геть не про те.

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • Наша рросповідь...
« Відповідей #8 : 2009-06-02 23:52:33 »
Щодо 100х100 - моя думка: додати опитування (де мали б враховуватись голоси тільки користувачів) і за результатами уже приймати рішення. Мене особисто й так влаштовує.
То я так і зроблю?

Ось і воно, створене під прикриттям ночі :)
« Змінено: 2009-06-03 00:38:01 від Moses »

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #9 : 2009-06-03 08:53:39 »
Мабуть про малюнки теж створюйте опитування (бажано теж з прикладом) - технічна можливість є, я особисто нічого проти не маю.

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • Наша рросповідь...
« Відповідей #10 : 2009-06-03 09:23:46 »
Мабуть про малюнки теж створюйте опитування (бажано теж з прикладом) - технічна можливість є, я особисто нічого проти не маю.
Дякую, увечорі зроблю.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #11 : 2009-06-03 18:51:50 »
Пункт підменю, згідно із моєю пропозицією, має виглядати приблизно так:
Красиво виглядає. А ще, що краще, можна забрати дзвоники і зробити ті малюнки чорно-білими, коли в темі нема нових повідомлень... Правда адміну прийдеться на кожен окремо писати код...

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • Наша рросповідь...
« Відповідей #12 : 2009-06-04 00:26:06 »
Створив опитування щодо актуальності уведення малюночків до назв підфорумів.

Михайло Даниленко

• Гість
« Відповідей #13 : 2009-06-04 11:10:12 »
Правда адміну прийдеться на кожен окремо писати код...
Чого на кожен окремо? Робимо common naming scheme - і вперед. Тим більше, що ябб й так робить виняток для смітника.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #14 : 2009-06-04 14:01:25 »
Чого на кожен окремо? Робимо common naming scheme - і вперед. Тим більше, що ябб й так робить виняток для смітника.
Точно, щось не додумався, з яббом не мав частої справи.