Автор Гілка: Нерейтингові групи.  (Прочитано 6430 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Нерейтингові групи.
« Відповідей #15 : 2009-06-25 19:55:19 »
Цитата
Угу, і у всіх постійних користувачів форуму у підписі одразу з'явиться "Не кажемо дякую, а тиснемо кнопочку"... -_-
та ну я не думаю, що всім аж так залежить на «кармі», що всі почнуть «дякувати віртуалами» і т.п. дорослі ж люди всі.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #16 : 2009-06-25 20:47:22 »
А можна зробити, щоб дякувати могли лише учасники з 50+ дописів? Як запобіжний засіб просто.
Власне, було-б добре, якби адміністрація дійсно могла ставити для особливо обдарованих якийсь статус (і в позитивному і в негативному значенні).
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #17 : 2009-06-25 21:06:58 »
А можна зробити, щоб дякувати могли лише учасники з 50+ дописів? Як запобіжний засіб просто.
Угу, тоді хто буде дякувати, якщо не новаки? ;D

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #18 : 2009-06-25 21:47:00 »
+1
без сенсу тоді. можна зробити так, що буде зберігатися лог подяк, в якому можна буде подивитися, хто подякував і за який пост. і щоб для кожного користувача можна було такий лог подивитися.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Олександр Барановський

• Графоман
  • дописів: 366
« Відповідей #19 : 2009-06-25 22:06:00 »
Може, просто дозволити дякувати лише користувачам, які мають ще якусь активність, крім «дякування»? Якщо хтось захоче зробити вдячного бота, то він не зможе дякувати, якщо разом з тим не писатиме якихось змістовних повідомлень (навряд чи боти вміють робити останнє).
У своїх заявках дехто з науковців описував, якими корисними будуть їхні заплановані дослідження для національних інтересів, тоді як насправді ними рухала щира наукова допитливість і бажання написати пару статей.
Станіслав М. Улям, «Пригоди математика»