"двійочники"
...у розрізненні користувачів за знанням...
..."двійочники", може можливість потрапляння туди буде хоч якимось стимулом...
Мені всеодно - групу додати - то не проблема.Але хто буде займатися вирішуванням, кого туди відправити, а кого - ні? Чи будуть ці люди достатньо виваженими та неупередженими?
Стимулювати треба щось позитивне, на мій погляд.
Здається, модератори мають достатньо повноважень і засобів, щоб боротися із спамом, офтопиком та іншими чупакабрами. Навішування ярликів не відлякуватиме «нехороших людей», а новачкам може завдавати моральних травм. А хтось отримає повноваження вирішувати, хто дурень, а хто ідіот. Як у старі добрі совєтські часи... :-(
Але хто буде займатися вирішуванням, кого туди відправити, а кого - ні?
Цитата: prapor від 2009-06-23 23:09:14"двійочники"prapor'a туди першого. За орфографію.
...і зараз модератори можуть розсудити хто дурень а хто ідіот.
Моральні травми? Тоді шкільні оцінки теж завдають моральних травм, і їх треба заборонити.
...користувач X відправив 5 повідомлень, що не суперечать правилам (не є флудом, офтопіком, тощо) але містять суцільну дурню, або вводять людей в оману.
натомість людей, які стараються допомагати, можна стимулювати якимись групами. Наприклад, кожне «дякую, працює» може винагороджуватися якимись балами, при набиранні яких користувач стає членом якоїсь «елітної» групи.
Ну або ще варіант: просто зробити видимими у профілі користувача те, скільки він отримав "нагород" від модераторів.Бо тимчасовий бан нічому не вчить. Прикладів - купа.
Цитата: noddeat від 2009-06-24 22:38:32натомість людей, які стараються допомагати, можна стимулювати якимись групами. Наприклад, кожне ?дякую, працює? може винагороджуватися якимись балами, при набиранні яких користувач стає членом якоїсь ?елітної? групи.Тому ось це я підтримую! І у профілі показувати не тільки кількість повідомлень, а й кількість подяк від інших користувачів.
натомість людей, які стараються допомагати, можна стимулювати якимись групами. Наприклад, кожне ?дякую, працює? може винагороджуватися якимись балами, при набиранні яких користувач стає членом якоїсь ?елітної? групи.
створення «поганих» груп не має сенсу й не допоможе вирішити проблему ідіотів, троллів
Українською троль пишеться з однією буквою "л".
Додати кнопку "Дякую" десь біля "Процитувати | ..."?