Автор Гілка: Пропозиція нової гілки «Статті»  (Прочитано 2607 раз)

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
Може зробити нову гілку в новинах «статті»? Бо такі речі, як он Володимир про інтернет журналістику або стаття з блогу Зака про Qt вони не зовсім в новини попадають, і часто їх оголошення є корисним довго після публікації...

Хоча тут не дуже багато викладають статей, але з іншого боку і в інших розділах часом місяцями нічого немає...
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Пропозиція нової гілки «Статті»
« Відповідей #1 : 2009-08-20 02:35:51 »
Ну не знаю. Ніби ж є форум «Різноманітні поради та рецепти», що за своїм форматом є «статейним». З іншого боку, статті у тому форумі важко шукати, там би не завадили якісь теги, чи щось таке.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #2 : 2009-08-23 21:37:36 »
Ну не знаю. Ніби ж є форум «Різноманітні поради та рецепти», що за своїм форматом є «статейним». З іншого боку, статті у тому форумі важко шукати, там би не завадили якісь теги, чи щось таке.
Це трохи не те. НМД щось архівоподібне варто створити. Я повністю "за".
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
« Відповідей #3 : 2009-09-04 14:26:15 »
Це що - треба відкопати TWiki чи прикрутити якусь CMS? Чи просто написати якийсь додатковий вигляд, на зразок новин, який так само вигрібає повідомлення з форуму і показує їх у трохи іншому вигляді і зробити на нього посилання з головної сторінки?
[Fedora Linux]

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #4 : 2009-09-05 22:18:32 »
docsLOU, нє?
« Змінено: 2009-09-05 22:19:17 від miwa »
Читайте документацію - вона кермує.