Як на мене - заскладно.Ідея непогана, але правила трішки упростити. Відстійник - ще куди не йшло, а от атестація - це вже як заправські вчителі, через кожні п'ять років мають атестуватися.Як на мене - просто розробити зразки новин та шаблони оформлення з критеріями що має бути, чого не має бути, тоді не треба буде когось атестувати - просто порівнюємо зі зразком і все.
Про відстійник — чудова ідея. Я не пам’ятаю, вже десь була тема з правилами оформлення новин чи ні?
Щодо атестації — то зайве. Якщо модератор створює «погану» новину, вона правиться або йде у відстійник, як і всі інші. Якщо модератор регулярно постить «погані» новини, ну то виникне логічне питання, чи може він і надалі бути модератором? Якось не так багато в нас модераторів, щоб для них міністерство освіти створювати, все і так видно
А чому у мене "бажаючих" підсвічується червоненьким? Ґуґл мовчить як партизан. Усмішка
новачкам, які публікують повідомлення на сторінці новин вперше, рекомендовано відразу створювати повідомлення у відстійнику
У відповідь модератори та учасники форуму можуть надати або змістовні коментарі про оформлення і зміст новини, або просто вказати свій рейтинг новини по 10-ти бальній системі. Напр.: «Оформлення: 8/10, зміст: 3/10. Додайте посилання на домашню сторінку програми.»
або просто вказати свій рейтинг новини по 10-ти бальній системі. Напр.: «Оформлення: 8/10, зміст: 3/10.
На мою думку, ідея відстійника практично рівносильна премодерації новин, з тією лише відмінністю, що користувач може сам вибирати, куди йому писати - на голову стрічку чи у відстійник. По-моєму, це напівміра.Давайте визначимось - головна проблема у смітті в rss, чи не так?
M.: Хтось забуває читати правила. * за порушення п. 10.
Володимире, можна приклади сайтів (у приват хоча-б, якщо це страшні варезники, але нам вони треба не з метою скачати щось, а просто подивитися організацію), подивитися, подумати.