Про яку популяризацію цього форуму чи розширення спільноти можна говорити якщо постійно розмахувати тут плюсометом?
ЦитатаЯк на мене, максимальний термін бану не повинен перевищувати 1 місяць, аби не дурно розганяти відвідувачів.Довічний бан розумно застосовувати лише до невиправних іномовців та явних вандалів. Тоді як ньюбам потрібно давати можливість освоїтись аби спільнота інтенсивніше розширювалась.Я двома руками підтримую.Бо зі сторони дуже дивно виглядає, коли десяток старперів вправляються в красномовстві один з одним і найбільше що їх цікавить – це жорстка система бану юзерів. Це при тому що за рік на форумі не з’явилося жодного активного нового юзера...Про яку популяризацію цього форуму чи розширення спільноти можна говорити якщо постійно розмахувати тут плюсометом? Наскільки я розумію, система банів призначена для захисту членів спільноти\форуму від “невиправних іномовців та явних вандалів”. На мою думку - не дуже є кого захищати (старпери не рахуються), і я не дуже розумію чому будь-які пропозиції помякшити бан сприймаються так хоробливо.Ваш форум – ваші й правила, це зрозуміло. Я ж лише кажу як воно виглядає зі сторони.А виглядає так ніби є намагання збудувати певну ідеальну спільноту без її (спільноти) участі.
Як на мене, максимальний термін бану не повинен перевищувати 1 місяць, аби не дурно розганяти відвідувачів.Довічний бан розумно застосовувати лише до невиправних іномовців та явних вандалів. Тоді як ньюбам потрібно давати можливість освоїтись аби спільнота інтенсивніше розширювалась.
а молодь може і на 23 річних казати старий п.
anatolijd, я таж був новачком (не так давно - якихось 2.5 років тому), але чомусь ні разу не посварився ні з страшним Cthulhu...
А треба було посваритись за межами форуму - побачили б "об'єктивність" прямої дії.
хто в що бавиться-то? модератори працюють мовчки і непомітно,
Зокрема це питання російської мовиДалі - пункт про політичні та релігійні дискусії,
Тепер ясно що рятує форум від навали сферичних новачків.
Всім їх лільнки читати.