ця тема, нагадаю, називалася «Написання диплома на LaTEX». Чому її перейменували, я не знаю. І не дуже розумію, навіщо розділяти тему на мільйон дрібних? Припустимо, я юзаю клас dalthesis (а я його юзаю), і в мене виник якийсь глюк, який може бути пов’язаний з особливістю цього класу, а може і не пов’язаний. То чому в другому випадку створювати окрему тему?
По-друге, якщо ви бажаєте розділити теми, то варто звернутися до відповідного адміністратора в приват.
Гаразд, спробую на днях цю тему якось розділити, але це в дійсності не так легко, як звучить.
Щодо доцільності обговорення LaTEX у «Науці», то я вважаю, що так, це доцільно, оскільки ЛаТЕХом користуються переважно науковці, особливо якщо йдеться про текст з формулами, графіками та іншими речами, які ненауковці не юзають. LaTEX — це не прикладна програма, не впевнений, що той форум є відповідний. Утім, як скажуть глобальні модератори, так і буде.
Узагалі-то, я гадаю, що для подібних вузькогалузевих питань повинні бути локальні модератори — модератор гілки. Ваше педантичне ставлення до формування гілки надає Вам честь бути її модератором. Якщо Ви не проти, то я зроблю опитування встановлення Вас на пост, і тоді Ви зможете не пустими словами ганяти порушників. Звісно, при умові, що спільно схвалить подібне рішення.
Я ніби не пустими словами розкидався, намагався обґрунтувати свою думку. Перепрошую, якщо занадто багато слів наговорив.
Може, з того й додаткові правила розділу кристалізуються.
Модератора окремої дошки можна давати більш вільно — за бажанням чи для перевірки вправності стрільби з плюсомета.
Чому її перейменували, я не знаю.