Містере prapor'е, ЦитатаВоно таки хворе.Той 0rest не з'являвся на форумі з 2013-го року. Обговорював тут лише OpenBSD у відповідній гілці. Посилання ним наведене вело на добірку його статей по OpenBSD. Нам усім глибоко начхати на його політичні міркування. На цьому форумі усім глибоко начхати на політичні світогляди, доки воно не стосується тематики форуму.Ой не смішіть.... Фігаро, он не глибоко начхати Це вже раз! Крім "всих інших" ... Два, "Балачка - вільні теми, тобто тематики" це два! Отой Орест, ящо Ви не зрозуміли, також цікавиться комп’ютерами як і Ви, і гадає що "крипто_нацизм" то клуто.. . ЦитатаТут приперлося Ozy, й почав розповідати як ми погано живемо й таке інше.Це Я приперся!? Це Ви зі своїм Linux.org.ua та , хмхмкхм, *ізмами 0rest'ами, приперлись на шлях Озі! Я шукав спосіб, пришвидшиити свій "кончений" інтернет, а тут, на тобі: "аткивниииий жовтоблакитний, символи живоговорящіє, частинок не існує!, жидиииииииии ааааааааа", та ще і "плюсики" форумчани під таким ставлять.... Це на форумі про ВІЛЬНІ ОПЕРАЦІЙНІ СИСТЕМИ! Батхерт фор Озі, інстід. :O І для його другаща, фростіша, теж. ЦитатаОрганізме, йди у /dev/null! Якщо вік вказано справжній, то у 36 років таке творити... це ознака де-яких розладів. Не буду точно ставити діагноз, але б до лікаря звернутись варто. Ти ж, <censored>, не можеш навіть очевидні речі проаналізувати, доки тобі носом не тицьнуть, а кажеш «я спираюсь на статистику». Тьху.Ящо Ви про оту "стєнографію" на даному форумі, мені те не сильно цікаво. Ящо Ви про ваш вік та погляди, мені вони також, не сильно цікаві... Якщо Ви про націоналізм — покажіть одну державу, затепер, та хоч що-небудь, де править націократія/націоналізм (ні, не той націоналізм, що пр. Б. Обама називає нація..., а саме нація у вашому розумінні того слова)? :-/ А було ж їх багато, отих "націократій", згадати хочаб Європу (у далекому початку 18-го століття, то все було визначено і формалізовано, та пущено у маси, ідійотами всілякими...), і повиздихали всі. Навіть смердючий комунізм, і той, і "оте", вижило: КНР, КНДР, РФ, СРВ, РК, ДРК. То хто тут на сатистику апелює?Озі. П.С. /dev/null ? Це типу віртуальний пристрій у Лінукс, такий що всі дані які у нього надсилають, воно перетворює у "потік" нулів - тобто електричний сигнал, який на пів-вольта відрізняється від ел. сигналу одиниці? Так? [/i][/font][/size]
Воно таки хворе.Той 0rest не з'являвся на форумі з 2013-го року. Обговорював тут лише OpenBSD у відповідній гілці. Посилання ним наведене вело на добірку його статей по OpenBSD. Нам усім глибоко начхати на його політичні міркування. На цьому форумі усім глибоко начхати на політичні світогляди, доки воно не стосується тематики форуму.
Тут приперлося Ozy, й почав розповідати як ми погано живемо й таке інше.
Організме, йди у /dev/null! Якщо вік вказано справжній, то у 36 років таке творити... це ознака де-яких розладів. Не буду точно ставити діагноз, але б до лікаря звернутись варто. Ти ж, <censored>, не можеш навіть очевидні речі проаналізувати, доки тобі носом не тицьнуть, а кажеш «я спираюсь на статистику». Тьху.