2.3. Забороняється створення повідомлень, котрі розпалюють міжнаціональну чи міжрелігійну ворожнечу, а також політичні дискусії, що не стосуються тематики форуму.
3. Уникайте надмірного виділення ваших повідомлень різними кольорами - це утруднює їх читання. Додатково забороняється вживати червоний чи близький за тоном колір - він резервується для модераторських та адміністраторських попереджень і важливих повідомлень.
2. Ви спілкуєтесь у культурному середовищі -- ваші повідомлення повинні бути тактовними. 2.1. Наполегливо рекомендується перевіряти правопис повідомлень перед їх відсиланням. Зумисне порушення правил української мови заборонене.
По-перше, стосується усіх модераторів та адміністраторів. У нас 2 модератори та два адміністратори.
Вважаєте що я неправий — видаляйте мій обліковий запис, жодних проблем.
Погода, настрій, капуста й королі... Тема вільна, допускається помірний флейм.
Всім привіт. Я тут цейво, понаписував трохи тексту, дотичного до теми, може кому потрібно буде. Хотів зразу на форум писати, та не вдавалося зареєструватися, через якийсь глюк в mysql. Зараз все ОК.Раптом які зауваження - кажіть. Дякую.
Дякую. +100500
Малось на увазі взяти плюсомет і не піднімати таких тем.
Панове, мені терміново потрібен пластичний хірург. Я фейспалмом собі ніс зламав....