ну а чьо?.. норм чувак... активний, веселий, кумедний, з чудовою уявою... ми маємо бути щасливі, що він покинув Ґлор... вітаємо Тебе, о OzySTS275M...
Для того, щоб вас моніторити, нема різниці який протокол використовує сервер. Значно простіше прийти до мене, як до хостера, з відповідним рішенням суду та отримати все. Особливо, якщо згадати той факт, що nginx є лише reverse proxy, а далі за ним — жодної криптографії.Далі додамо факт того, що відповідність користувачів між соц. мережами та іншими веб-сайтами, визначається значно простішими методами, ніж аналіз трафіку, на який ще треба сісти....Коротше кажучи, не там ховаєтесь.
Панове модератори-адміністратори, будь ласка, відокремте фантазії нашого новачка, та пересуньте де їм слід.Пане OzySTS275M, якби ви мали уявлення, про обсяги інформації що її треба обробити, не з фільмів а з життя, ви б не писали таких дурниць.P.S. Не варто писати тут на LOU людині, яка вас забанила де-інде. Особливо, якщо у неї не працює поштова скринька.
HTTPS для linux.org.ua - конкретна ідея!
@prapor - Я, ні звичайно, а ви маєте такі уявлення? Поділіться, поясніть нубу!
Але грець із ним, надіюсь, я нікому не завдав клопоту.
[size=0]HTTPS для linux.org.ua - конкретна ідея![/size]
Потрібна можливість редакутвати назву ґілки, щоб можна було змінити {Задача} на {Вирішено}, наприклад.
@prapor - Я гадаю у прувайдерах сидять не дурніші за вас люди, у мене є таке інтуїтивне відчуття, що способи таки є. Наприклад щоб передати інформацію про час, не потрібен великий об’єм даних, чи клястери. Оператор прекрасно знає "таймінги". Відповідно - - - мій_девайс - - - прувайдер - - - тор_мережа - - - linux.org.ua :: 12:00:00 підключення девайсу А до Вуй-Файя - - - 12:10:00 зафіксований трафік ТОР - - - 12:11:00 юзвер/пасворд АНАКОНДА зафіксовані на linux.org.ua . Відповідно коло девайсів сильно звужується...
Ящо HTTPS такий безпомічний, як ви говорите, а нащо його тоді на різних сайтиках уводять? Для сміху? Звичайно сайт , "по-компах" на якому говорять "з наружкою здороваюсь" і т.д. Явно у HTTPS не потребується... .
Цитата: OzySTS275M від 2016-03-17 23:25:26[size=0]HTTPS для linux.org.ua - конкретна ідея![/size]Навіщо хттпС ? Ви тут що - банківські оперції здійснюєте, чи з любовницями (чи з любовниками ) пересипуєтесь?---Про теорії загального розвитку та еволюції, не потрібно пояснювати.
А редагувати перше повідомлення ні? І цей, не зловживайте розміром шрифтів.
Так. Пристрельте вже ту анаконду та зробіть з неї гаманець. Оті ось «таймінги», щоб ви знали, дуже сильно можуть різнитись. Коротше, RTFM мережі, тоді зрозумієте. Бо занадто довго тут розписувати, та й офтопік.
Далеко не усі люди полюбляють про себе розповідати усе підряд. Ну й багато інших моментів. Коротше кажучи, є місця де воно треба, а є місця де нема сенсу. Платити щомісяця зайві 100 гривень за білий IP для LOU, щоб мати химерну можливість захисту — я не бачу сенсу.