Платити щомісяця зайві 100 гривень за....
ЦитатаПлатити щомісяця зайві 100 гривень за....Кнопочка "DONATE" мала б доцільність існувати на суверенній території ЛОУ
Цитата: figaro від 2016-03-19 13:20:01ЦитатаПлатити щомісяця зайві 100 гривень за....Кнопочка "DONATE" мала б доцільність існувати на суверенній території ЛОУ Навіщо кнопка? Я так давав на сервак Шигоріну.
До чого тут Шигорін, коли LOU живе у мене на серваку ще з минулого року?
@r00t x Ну, а я б, не проти того, щоб хтось мені пояснив такі складні речі як Еволюція, та ота "теорія загального розвитку" . Та і розділ "Балачка" на даному форумі, має місце, чи ні?
Цитата: r00t x від 2016-03-18 13:12:15Цитата: OzySTS275M від 2016-03-17 23:25:26Так, світ міняється - один з найбільш притомних коментарів у гілці належить root_x. Мої вітання!
Цитата: OzySTS275M від 2016-03-17 23:25:26Так, світ міняється - один з найбільш притомних коментарів у гілці належить root_x. Мої вітання!
Так, світ міняється - один з найбільш притомних коментарів у гілці належить root_x. Мої вітання!
...
В окремій гілці мені нічого написати.Мав на увазі що вся компутерна індустрія розвивається, еволюціонує, і ЛОУ також потрібно еволюціонувати, а не стояти на місці - тому вам пояснювати мені запропоновані зміни мотивуючи такі зміни "еволюцією і теорією загального розвитку" - не потрібно, бо це я і так знаю.Хоча дійно дещо потрібно міняти у форумі, тобто сам форум. Але я тут рідко буваю, тому особисто мені трішки фіолетово. АЛЕ! я тут виріс. Мене визовували Чхунту та вищі сили . Були такі часи .