ЦитатаThe only officially supported installs of Discourse are Docker based. You must have SSH access to a 64-bit Linux server with Docker support. We regret that we cannot support any other methods of installation including cpanel, plesk, webmin, etc.
The only officially supported installs of Discourse are Docker based. You must have SSH access to a 64-bit Linux server with Docker support. We regret that we cannot support any other methods of installation including cpanel, plesk, webmin, etc.
Ладно, якщо ви всі тут до пиха примотані, то пропоную http://flarum.org/Він хоча ще в беті, але вже приємніше SMF.
Не бачу кнопку "спойлер", ткніть носом.Іще не завадить об'єднання власних повідомлень в одне, якщо вони зроблені в одній темі підряд в короткий проміжок часу.І відповідь користувачеві (його ім'я додається у відповідь), якщо тицьнути по його ніку.
[hide][off]txt - txt[/off][/hide]
Можна додати на форум цитування виділеного фрагменту тексту?
Не бачу кнопку "спойлер", ткніть носом.
Іще не завадить об'єднання власних повідомлень в одне, якщо вони зроблені в одній темі підряд в короткий проміжок часу.
І відповідь користувачеві (його ім'я додається у відповідь), якщо тицьнути по його ніку.
Справжні джедаї сидять на форумі через telnet. curl, на крайній випадок.
так?
можу спробувати додати кнопку об'єднання двох послдовних дописів, автоматично це робити не буду бо іноді розділення дописів корисне.
чи можна стандартними методами додати контент допису, але можна спробувати)
telnet морально застарів, користуйтесь netcat
[spoiler][/spoiler]
А як щодо варіанту повісити таку функцію на кнопку "Цитата"? — Натискаєш "Цитата" — у форму відповіді додається нік користувача. — Виділяєш текст і натискаєш "Цитата" — у форму відповіді додається цитата і виділений текст.Шрифт цитат, до речі, не завадило б збільшити.
Цитата: prapor від 2017-07-11 16:11:35telnet морально застарів, користуйтесь netcatПонабігають тут всякі хіпстери зі своїми фіджет-спіннерами і неткатами...
У мене інші спіннери. Ось такі: