А хто 5 років тому були модераторами?
Ну у вас майже столиця (маю на увазі близкість до цивілізації).
Мені більше 100 км до Дніпропетровська.
Цитата: gdekjifgb від 2017-01-26 21:59:54Мені більше 100 км до Дніпропетровська.Мені він взагалі недосяжний. Як мінімум до винаходу подорожей у минуле.
Наскільки я зрозумів, то розмір шрифта у списку розмір не враховуєься. Ну і хр з ним.
ага, сам ПВВ (не охота сюди політику приплітати. брехні і так вистачає).
дуже смішно. Ви самі мене зпровокували на "політику". Мабуть після перейменувань всі стали жити по... (новому?).
...
"Як можна спробувати зрозуміти Укртелеком: Аргументи начальника були (дослівно не памятаю): "Я не можу хлопців посилати на всі виклики. і погода зараз холодна, і монтерів не вистачає... Коли інтернет пропадає то потрібно підождати... У вашому тарифі швидкість ДО 5 мбс - значить що швидкість може бути і 3 і 4 мбс... Якщо буде 1 або 2 мбс - то тільки тоді ми будем шось ремонтувати....
Двічі на добу Київ скидає, перезагружає всі модеми всіх клієнтів...
Якщо іще раз будете подавати заявку, ми маєм право на два тижні відключити абонента від інтернету і наблюдати за станом лінії.."
Оце такі у нас монополісти. Інших інтерентів у нас нема і не буде.
На діяча (того хто мені відключав інтернет) я кілька електр. листів відсилав - толку абсонуль. АЛЕ коли написав паперовий лист в наш місцевий тіліком - то того ж дня без ремонтів, без виїзду монтерів зявився у мене інтернет. ну, еее, поки додому доїхав від тілікома - то вже інтернет був.Той діяч впарював мені всяку дічь - не хочу писати що саме, але коли я попросив його викласти це саме тільки в письмовому вигляді, то він кудись побіг бо у нього робота.:%((( ну він міг би брати гроші у міліції і говорити їм що відключив мене від інтернету. Був такий період коли я намагався трішки розгойдати корупціонерів в районі - от вони мені і робили неприємності.