Ентузіасти вільного програмного забезпечення є і серед випускників економічних і маркетингових спеціальностей. Це вони так бавляться. У нас теж KDE стало не KDE; щось таке, але не таке, як було раніше. Згадки про те, що це колись було стільничне середовище, ще й досі вилучають з коду. Маскот, до речі, теж перемалювали.
yaourt -S kde
error: target not found: kde
Дожились.
Якщо чесно, мене дуже сильно дратує звичка багатьох організацій, проектів і компаній починати ремонтувати те, що не зламане. Наприклад, прямим результатом таких покращень є повна відсутність на 100% юзабельних бровзерів - зараз мені доводиться тримати три (!!!) різні бровзери для різних задач. А колись же був єдиний та неповторний FF4.
Чи ще приклад - Jenkins недавно "припинив" розповсюдження ряду додатків з формулюванням "Distribution of This Plugin Has Been Suspended" і поясненням "The current version of this plugin may not be safe to use". Дайне муттер. Може, варто адміністраторам самим дозволити з'ясовувати, чи безпечно його використовувати в певній ситуації?
І ще приклад. Цього літа roshen підступно, без жодного попередження змінили вигляд упаковки печива "Есмеральда". Я думав, що його зняли з виробництва, поки за кілька тижнів не помітив підміну. Ну не свинство?