checking for GTK+ - version >= 2.4.0... no*** Could not run GTK+ test program, checking why...*** The test program failed to compile or link. See the file config.log for the*** exact error that occured. This usually means GTK+ is incorrectly installed.configure: WARNING: Not checking for SDL; use --enable-client=sdl to enablechecking for X... nochecking whether Xfuncproto was supplied... no, found: FUNCPROTO=15 NARROWPROTOconfigure: WARNING: Not checking for XAW; use --enable-client=xaw to enableconfigure: error: could not guess which client to compile
я так злякався вищенаписаного (ай, тільки не по вухах я на прогаміста чесно вчусь), що в сінаптіку набрав freeciv і поставив його з репозиторію... І на диво усе українською... То теж Ваш переклад?
Off-topic:Хтось підкаже як у ній запустити той космічний корабель? Бо я вже від нудьги кидаюсь ядерною зброєю....
З моєю тактикою (Китайська Комуністична Навала) я якось розкидувався ракетами, сподіваючись викликати ядерну зиму й перетворити таким чином пустелі на щось більш їстівне... Але чи то в мене терпіння не вистачило, чи щось ще ...
Буду вдячний за зауваження, які Ви висловите...
Справа в тому, що перевірка орфографії після оптимізації викидає досить багато сміття (правильних варіантів, що вважаються помилковими)
босняки?