Автор Гілка: Grusha linux  (Прочитано 1256 раз)

Відсутній Hturuta

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
Grusha linux
« : 2024-09-02 15:22:44 »
Добрий день! Я тут новенький, тому потрібна деяка допомога. Завантажив iso образ Grusha Linux з Hurtom, але коли пробував запустити на VirtualBox і він говорить що не можливо запуститись з нього. Пробував записати на флешку вбудованим способом, також не вийшло. Ventoy, Rufus також нє. Тільки коли спробував BalenaEtcher той сказав що відсутній Partition Table. Підкажіть будь ласка що робити.

Відсутній Hturuta

• Новачок
  • *
Grusha linux
« Відповідей #1 : 2024-09-02 15:56:35 »
Добрий день! Я тут новачок, і мені потрібна допомога. Я пробував встановити Grusha на VirtualBox але нічого не вийшло, потім пробував запропанованим автором методом записати iso на флешку, він записав але з флешки не запускалось. Потім спробував Rufus та Ventoy також не пішло. Тільки BalenaEtcher сказав мені що не вистачає Partition Manager.
Будь-ласка допоможіть все ж встановити його.
Завантажував з толоки
(https://toloka.to/t24543)

Відсутній denkin

• Кореспондент
  • дописів: 136
Re: Grusha linux
« Відповідей #2 : 2024-09-02 16:33:03 »
Вам точно потрібен мертвий вже років дев'ять клон клона Убунту?
Ражду спробувати Linux Mint, а краще: Debian Linux.
Xubuntu 20.04.X + Xubuntu Testing

Відсутній Hturuta

• Новачок
  • *
« Відповідей #3 : 2024-09-02 17:30:54 »
Мені просто хочеться спробувати і потикати його. Також це єдиний український дистрибутив який я зміг завантажити. І ще є бажання спробувати встановити оновлення на нього та подивитись що буде.

Відсутній denkin

• Кореспондент
  • дописів: 136
« Відповідей #4 : 2024-09-03 16:33:37 »
Для цього потрібно використовувати відповідне за часом залізо: 10-15 річної давнини.
Між іншим, будь який з популярних дистрибутивів має непогану українську локалізацію.
А Груша - це просто збірка на основі Убунту, аба Мінт. Більше нічого українського там немає.
Xubuntu 20.04.X + Xubuntu Testing

Відсутній yvs115

• Новачок
  • *
  • дописів: 34
« Відповідей #5 : 2024-09-03 21:50:38 »
Мені просто хочеться спробувати і потикати його. Також це єдиний український дистрибутив який я зміг завантажити. І ще є бажання спробувати встановити оновлення на нього та подивитись що буде.
Що існують лінукси без підтримки локалі? - завантажте любий з розповсюджених (при інсталяціїї, чи після, оберіть українську локалізацію).
Якщо є бажання оновлюватися частіше - беріть любий існуючий rolling дистрибутив.
Якщо потрібна інша специфіка - скажіть яка - кожен дистрибутив у чомусь краще, в чомусь гірше.
« Змінено: 2024-09-03 22:03:32 від yvs115 »